Gorilla-mobile

Pressemelding 28. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdensnyheten Gorilla-mobile har kommet til Norge!

Endelig har verdens første skikkelige tyverialarm for smarttelefoner og nettbrett kommet på markedet! Gorilla-mobile er en enhet du kobler mellom strømkilden og telefonen din – og brytes kontakten et sted, så går en 90dB sirenelyd på. Perfekt når du er ute på farten!

Hvorfor trenger man en Gorilla-mobile? Har du vært på tanken hvordan situasjonen blir dersom noen stjeler mobiltelefonen din? Alt blir stjålet. Sensitiv informasjon, mobilnumre, Whats App-samtaler, alle bilder og videoer osv. Alt blir borte og i verstefall blir innholdet misbrukt. Din identitet!

- Jeg hadde en venninne som for en stund siden var på en kafé og ble frarøvet mobiltelefonen da den stod til ladning. Det jeg husker best var da tårene hennes tok med seg mascaraen nedover kinnet og fortvilelsen oste av hele ansiktet. Alt av minner var borte, forteller Erich Kamperschroer, som er den tyske gründeren av Gorilla-mobile.

Du kan faktisk beskytte mer enn mobilen din eller nettbrettet. Gorilla-mobile er også konstruert for å lage en loop med de medfølgende kablene som du surrer rundt andre verdigjenstander. Eksempler er stresskofferten, håndvesken, sykkelen eller fotoapparatet.

Mye forargelse og håpløshet kan unngås dersom dere kan hjelpe oss med å informere om nyheten ved å lage en sak om dette.

Powered by Labrador CMS