De Dietrich

Pressemelding fra Witt 20.april 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Si goddag til fremtidens ovn, som selv finner oppskriften og tilbereder retten perfekt.

Først bygget vi samtalekjøkken, det siste er matverksteder. Interessen for matlaging og gastronomi bare øker og øker. Vi prioriterer å lage god mat gjerne fra bunnen. Fortvil ikke om du ikke er en racer på kjøkkenet. Du kan likevel servere perfekt tilberedte retter til familien og gjestene - med de nye ovnene fra De Dietrich.

De Dietrich har produsert en kolleksjon med ovner med et helautomatisk tilberedningsprogram. Ovnen gjenkjenner matvaren du setter inn i ovnen - ut ifra en database av matretter, hvor hver rett er laget mellom 1.700 og 2.000 ganger. I løpet av ca. fem minutter finner ovnen den optimale temperaturen og steketiden.

Funksjonen heter ICS - Intelligent Cooking System. Ovnens sensorer analyserer innholdet i ovnsrommet og bestemmer program, temperatur, vekt og varighet. Etter en kort analyse vil ovnen fortelle når retten er ferdig, uansett størrelse eller tilstand.

De enkelte retter er tilberedt over 1.800 ganger, programmert og lagt inn i ovnens hukommelse. Når ovnen finner en tilberedningsmatch låser den på dette og tilbereder retten til den er ferdig. En eksklusiv De Dietrich funksjon.

Det er bare én av De Dietrich ovnenes mange unike egenskaper. Eolyse er en annen: Matos og damp fra ovnsrommet renses for fettstoffer og lukt, innen de slippes ut i kjøkkenet.

Lav temperaturtilberedning' er også et helautomatisk og eksklusivt De Dietrich program (uten sammenligning med vanlig tilberedning ved fast lav temperatur). Her forteller ovnen når retten er ferdig, og resultatet blir perfekt. For eksempel roastbeef, som etter tre timers tilberedning kun vil ha en tynn brun/grå kant, mens resten er rosa.

Si goddag til fremtidens ovn. Den er allerede her. Veil. pris fra 16.499,-

Powered by Labrador CMS