DoorBird

Pressemelding fra DoorBird 4. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

DoorBird – Sikkerhet og komfort ved inngangsdøren din Nå også tilgjengelig i Norge!

Til tross for regn, vind og kulde, kan høst- og vintersesongene være vakre årstider. Kort tid etter at de fargerike bladene faller fra trærne, starter julen. Det første snøfallet kan til og med forvandle landskapet til et vinterlig eventyrland. Det er på denne tiden av året at folk koser seg innendørs, og har større behov for sikkerhet – spesielt på grunn av at tyver benytter det tidlige mørket til å bryte seg inn i hus uten at noen legger merke til det.

DoorBird er et intelligent hjemmeverktøy som gir huseiere og leietakere muligheten til å se inngangspartiet til hjemmet sitt fra hvor enn de måtte befinne seg i verden. DoorBird gir deg til og med muligheten til å snakke med den ønskede (eller uønskede) gjesten via en smarttelefon eller et nettbrett. En smart løsning – utviklet i Tyskland.

I tider med intelligente levemåter, gir DoorBird en følelse av sikkerhet og komfort til brukerne sine, og lar dem nyte hjemmene sine på en mer avslappet måte.

Digitale DoorBird informerer brukeren, via push-varsling på smarttelefonen, så fort noen ringer på dørklokka. Med DoorBird-appen kan brukeren opprette en samtale med gjesten i sanntid med video i HD-kvalitet. Takket være et intelligent hustelefonanlegg er det mulig å komme i kontakt med gjesten, og til og med å åpne døren ved kun å trykke på en knapp på den mobile enheten. Beboeren kan alltid holde øye med huset sitt – selv når han/hun er ute og reiser.

Ved hjelp av en integrert bevegelsessensor vil eieren av smarttelefonen varsles når en besøkende nærmer seg døren – uten at noen ringer på dørklokken. Den integrerte bevegelsessensoren, med 180-graders synsfelt og rekkevidde på 8 meter, fanger hver eneste bevegelse.

DoorBird er nå også tilgjengelig i Norge, gjennom nettbutikken vår og utvalgte norske samarbeidspartnere, for kun 349 dollar (under 3000 kroner).

Det store utvalget av produktets smartfunksjoner støttes av iPhone, iPad, Android-smarttelefoner og nettbrett. Den nyeste krypteringsteknologien (SSL), som også brukes av nettbanker, brukes for å opprette en sikker forbindelse. Produktet er lett å installere og tilgjengelig i flere ulike utforminger – f.eks. i rustfritt stål eller polykarbonat, med eller uten postkasse.

Powered by Labrador CMS