Doro PhoneEasy 740

Pressemelding fra Doro 27. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Doro entrer markedet for smarte enheter  

Doro, markedslederen innen mobiltelefoner som er svært enkle i bruk, annonserer i dag at de går inn i markedet for smarte enheter. Under Mobile World Congress i Barcelona viser selskapet for første gang frem sitt nye mobile operativsystem, samt en helt ny smarttelefon spesielt tilpasset eldre brukere.  

Selskapet har utviklet Doro Experience ®, et Android-basert operativsystem, utviklet spesielt med tanke på eldre brukere. Operativsystemet kan installeres på alle smarte enheter og vil være tilgjengelig på lisens for produsenter fra og med våren 2012. Med Doro Experience setter Doro en ny standard innen smarte enheter. Systemet består av de tre delene:  

1. Doro Experience er operativsystemets brukergrensesnitt, som består av store, tydelige, ikoner, stor tekst og ingen forstyrrende elementer på skjermen.  

 2. Doro Experience Manager er en web-basert portal som tillater at telefonens eier, et familiemedlem, venn eller annen tillitsperson kan fjern-administrere innhold og applikasjoner på enheten. Takket være skytjenester kan innhold slik som bilder og applikasjoner sømløst bli lagt til, eller fjernet fra, enheten.  

3. Doro Selection gir brukeren tilgang til en rekke applikasjoner og innhold som er spesielt tilpasset en eldre brukergruppe. Disse applikasjonene er svært enkle å ta i bruk og inkluderer ved lansering flere applikasjoner utviklet av Doro, samt et begrenset antall applikasjoner utviklet av tredjepartsleverandører.  

- I utviklingen Doro Experience har vi brukt all den erfaringen vi har opparbeidet oss gjennom flere år med produktutvikling og forskning på eldres behov og ønsker innen mobilbruk, sier Frode Gretland, salgssjef i Doro Norge. Mange eldre synes dagens smartprodukter er for avanserte i bruk. Det handler om å gjøre det så enkelt som mulig slik at det ikke blir så skummelt å prøve nye ting, fortsetter han.  

Viser frem ny smarttelefon

Doro lanserer også den første telefonen som kommer med Doro Experience. Doro PhoneEasy® 740 er en Android-basert 3G telefon. I tillegg til stor berøringsskjerm har telefonen store taster, slik at brukeren selv kan velge hva man vil bruke. Den nye smarttelefonen vil komme for salg i løpet av sommeren.  

- Dette vil være den første smarttelefonen som kommer med Doro Experience. Vi tilpasser oss hele tiden behovene til den eldre generasjon og tar nå et stort steg for å imøtekomme behovene til en målgruppe som stadig blir mer teknologibevisste, avslutter Gretland.  

Powered by Labrador CMS