Doro Comfort

Pressemelding fra Doro 15. mars 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Enkelt og brukervennlig med den nye Comfort-serien

Doro lanserer en ny serie med fasttelefoner. Den nye Comfort-serien har et stilrent design som hverken går på kompromiss med den enkelthet eller funksjonalitet Doros telefoner har blitt kjent for.

Den nye Comfort-serien fra Doro er enkle og brukervennlige fasttelefoner med god funksjonalitet, høy komfort og moderne design. Alle telefonene i den nye serien har et tydelig display, svært god lyd, samt enkle og store knapper. De er bekvemme å holde i og har et moderne design som passer inn i moderne hjem. Den nye serien bygger på Doros forskning og produktutvikling på eldres behov og ønsker innen mobilbruk, sammen med innsikt om hvilke forventning en eldre brukergruppe har til sine telefoner.

- Vi har laget en serie med telefoner som setter design i fokus, uten at vi går på kompromiss med brukervennligheten og fuksjonaliteten som kjennetegner Doro. Hjemmetelefonen står alltid fremme og da er det viktig at den har et attraktivt design, samtidig som den skal passe naturlig inn i hjemmet. Det er svært robuste telefoner som holder høy kvalitet, holdbarhet og en god pris, sier Frode Gretland, salgssjef i Doro Norge.

I Norge lanseres to nye modeller i Comfort-serien: doro Comfort 3000 og den trådløse Doro Comfort 1010, som også kommer i duo-pakning med to håndsett. Telefonene vil være tilgjengelige i butikk i løpet av mars med en veiledende utsalgspris på 500 kr for doro Comfort 3000, 320 kr for Doro Comfort 1010 og 450 kr for Doro Comfort 1010 duo.

Powered by Labrador CMS