Doro Liberto 820

Pressemelding fra Doro 14. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Doro lanserer Liberto® 820 – en smarttelefon for en smart generasjon

Doro lanserer nå Doro Liberto® 820, en smarttelefon utviklet for en generasjon som vil ta del i den digitale verden på egne vilkår, men uten å gå på kompromiss med tilgjengelige funksjoner. Doro Liberto® 820 har et 8 megapixel-kamera, 4,5 tommers skjerm og er utrustet med hjelpetjenesten My Doro Manager. I tillegg har telefonen alle Doros faste funksjoner som alarmfunksjon, høy og klar lyd, ergonomisk design og enklest mulig grensesnitt.

Doro Liberto® 820 gir den som vil ta del i den digitale verden litt ekstra oppmuntring og støtte.Telefonen gjennomsyres av Doros DNA: enklest mulig grensesnitt med store ikoner på en stor og tydelig skjerm, høy klar lyd og ergonomisk design med flere fysiske knapper. Telefonen har også en guidefunksjon som hjelper brukeren med å komme i gang, men også å utforske alle telefonens funksjoner.

– Doro Liberto® 820 er utviklet for dem som vil dra nytte av alle fordelene en smarttelefon gir, men som samtidig behøver litt ekstra støtte på veien. Tilgang til for eksempel sosiale medier og videosamtaler gjør det enklere og enda morsommere å holde kontakten med nære og kjære, og Doro Liberto® 820 lar alle utforske disse mulighetene i sitt eget tempo, sier Anders Austad, salgssjef i Doro Norge.

Doro Liberto® 820 kommer med My Doro Manager, et system utviklet for å forenkle installasjon og bruk av telefonen. My Doro Manager består av to deler: en forhåndsinstallert veiledningsapplikasjon, samt en støtte-app som utvalgte familiemedlemmer eller venner kan installere. Gjennom denne appen kan man fjernjustere funksjoner som lyd og lys, anbefale apper til brukere og hjelpe til med å legge til kontakter.

Telefonen er også den eneste smarttelefonen som har en alarmknapp på baksiden, en funksjon seniorer har etterpurt i undersøkelsene Doro har gjennomført.

– Vi har utviklet Doro Liberto® 820 for å møte behovene hos en aldrende befolkning. De fleste smarttelefoner er rettet mot en relativt ung målgruppe, og seniorenes behov blir som regel oversett. Derfor fortsetter vi å bygge bro over den digitale kløften gjennom å skape trygghet og gjøre avanserte funksjoner enkle og tilgjengelige for alle, sier Anders Austad, salgssjef i Doro Norge.

Powered by Labrador CMS