Doro PhoneEasy 615 Lill-Babs Edition

Pressemelding fra Doro 30. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Lill-Babs telefonen Doro PhoneEasy 615 – en tøff telefon i tidsriktig innpakking

En av Skandinavias mest legendariske artister blir Doros nye nordiske ambassadør. 

Samarbeidet innledes med lanseringen av Doro PhoneEasy ® 615 Lill-Babs Edition – en av Doros mest prisbelønte telefoner, nå i lilla versjon.

Etter 55 år som artist er Lill-Babs en av Nordens mest folkekjære underholdere. Nå innleder hun et samarbeid med Doro, og blir varemerkets ambassadør i Norge, Sverige og Danmark.

– Lill-Babs passer perfekt som vår ambassadør. Hun er selve bildet på en aktiv og nysgjerrig person midt i målgruppen vår. Det er en feiloppfatning at alle som passerer pensjonsalderen automatisk begynner å roe ned tempoet. For å innse det er det nok å se på Lill-Babs, sier Kent Antonsen, salgssjef i Doro.

Doro merker tvert imot en stadig økende interesse for mobiltelefoner som er tilpasset en aktiv livsstil. Forbrukerne over 65 år vil ha telefoner med stilig design, et godt kamera og som er enkle å forstå og håndtere.

– Jeg vil fortsette med musikken så lenge jeg kan. En mobiltelefon er unnværlig når man er så mye på farten som jeg er. Doros telefoner er lette å bruke, har bra lyd, og enkle og tydelige funksjoner. Det gjør kontakten med fans, nære og kjære mye lettere, sier Barbro «Lill-Babs» Svensson.

Doro PhoneEasy® 615 er utviklet i samarbeid med den svenske designvirksomheten Ergonomonidesign. Klapptelefonen har et tydelig display med en oversiktlig meny, store knapper og klar lyd. Lydsignalet er høyere enn på vanlige mobiltelefoner, og lydfrekvensen kan stilles inn og tilpasses ulike typer av nedsatt hørsel.

– Doro PhoneEasy® 615 er en telefon brukerne våre setter stor pris på. Ikke minst fordi det er en kameramobil som gjør det enkelt å sende bilder til venner og familie. Det har imidlertid vært stor etterspørsel etter mobiltelefoner i farger utover klassiske svart og hvit, og derfor er det gøy å kunne presentere en helt ny farge sammen med Lill-Babs, avslutter Kent Antonsen.

Doro PhoneEasy® 615 Lill-Babs Edition er i butikk fra november til en veiledende pris på cirka 1900 NOK.

Powered by Labrador CMS