Doro PhoneEasy 622

Pressemelding fra Doro 25. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Opplev skyen også på solfylte dager når Doro lanserer Doro PhoneEasy® 622

I tide til sommeren lanseres Doro PhoneEasy® 622, en 3G-telefon med både smart skyteknologi og flere nye underholdende funksjoner. Værtjenesten og kameraet med videofunksjon forener nytte og underholdning på ferie og hverdagseventyr.

Doro PhoneEasy® 622 er utformet for alle som vil ha en moderne og elegant mobil som er enkel i bruk. Doro Experience® Manager gjør det også enkelt å oppdatere kontakter, dele bilder eller håndtere påminnelser og kalender via pc. Dessuten fungerer Doro Experience® Manager som en online-backup for innholdet i telefonen, så brukeren ikke trenger å bekymre seg for å miste viktige telefonnummer og bilder om mobilen skulle bli borte eller ødelagt.

Nye Doro PhoneEasy® 622 kommer også med flere nye spennende funksjoner, blant annet en helt ny værfunksjon. Den viser aktuelle værforhold, og et fire-dagers værvarsel.  Dette er også Doros første mobil som har kamera med videofunksjon, som så kan sendes til familie og venner via MMS.

– Doro PhoneEasy® 622 er en stilren klapptelefon som kombinerer enkelhet med smart skyteknologi for ekstra sikkerhet. Værtjenesten og kamerafunksjonen gir telefonen det lille ekstra, ikke minst på sommeren når disse funksjonene kommer til god nytte. Muligheten for å spille inn og dele video er også en nyhet vi tror brukerne kommer til å sette pris på, sier Kent Antonsen, norsk salgssjef i Doro.

Den nye modellen inneholder også alle Doros basisfunksjoner som høy og klar lyd, tydelig og skarp skjerm, justerbar tekststørrelse og intuitive menyer. I kombinasjon med de nye funksjonene er Doro PhoneEasy® 622 et enkelt alternativ med mange muligheter.

Doro PhoneEasy® 622 lanseres i Norge i to farger, burgunder/hvit og svart/mokka, i begynnelsen av juli til en estimert utsalgspris på NOK 1800.

Samtidig lanseres også  Doro PhoneEasy® 621, en klapptelefon med samme brukervennlige utforming som Doro PhoneEasy® 622, men med noe færre funksjoner.

Powered by Labrador CMS