Doro PhoneEasy 632

Pressemelding fra Doro 16. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Stadig flere seniorer etterspør mobiltelefoner med navigasjonsverktøy, uten at de må skaffe seg en smarttelefon. Derfor lanserer Doro nå nye Doro Phone Easy® 632–en klapptelefon med enkel GPS- og kompassfunksjon. Den gjør det enkelt å finne veien, og har dessuten kamera- og videofunksjon, værmelding og e-post.

Doro, verdensledende produsent av brukervennlige kommunikasjonsmidler rettet mot seniorer, opplever i økende grad etterspørsel av seniorvennlige mobiltelefoner med navigasjonsverktøy. Derfor kommer Doro PhoneEasy® 632 nå på markedet – en stilig og brukervennlig klapptelefon med GPS- og kompassfunksjon, som gjør det enkelt å finne veien fra A til B. Man taster inn en adresse, og mobiltelefonen viser veien til bestemmelsesstedet.

- Våre undersøkelser viser at flere og flere i de eldre målgruppene etterspør en GPS-funksjon på mobiltelefonen sin, uten at de er helt klare for en smarttelefon. For dem er Doro PhoneEasy® 632 et godt alternativ. GPS- og kompassfunksjonen er enkel å bruke, og det gir ekstra trygghet å vite at man alltid kan finne veien, for eksempel hvis man er ute på tur i skogen og skal finne veien tilbake dit man kom fra, sier Anders Austad, salgssjef i Doro Norge.

Oppdater telefonen direkte fra PC-en din

Det nye medlemmet i Doro-familien lanserers i fire farger: lys rosa, mokka/champagne, midnattsblå og sort. Doro PhoneEasy® 632 er en oppdatert utgave av den populære Doro PhoneEasy® 622, og som sin forgjenger har den nye modellen kamera og video, så bilder og filmer enkelt kan deles med venner og familie. Doro PhoneEasy® 632 støtter også e-post, og værfunksjonen oppdaterer brukeren med både dagens vær og en firedøgns prognose. Mobiltelefonen er også utstyrt med Doros vanlige seniorvennlige funksjoner som høy og tydelig lydkvalitet, stor skjerm og store taster med gode mellomrom.

Ved hjelp av Doros egen skybaserte tjeneste My Doro Manager kan Doro PhoneEasy® 632 fjernstyres fra en PC. Dette gir både brukeren, familie og andre nære mulighet til å oppdatere mobiltelefonens innhold og innstillinger via internett.

Seniorer klare for ny teknologi

Hos Doro er man bevisst på at den eldre målgruppens behov er i forandring. Det er ikke lenger nok at telefonene er enkle i bruk, de skal samtidig utnytte noen av teknologiens nye muligheter.

- Seniorene er en hurtig voksende gruppe, og vi opplever at veldig mange har mot og lyst til å ta til seg nye teknologier. Doro PhoneEasy® 632 imøtekommer disse brukerne ved å kombinere ny teknologi og høy brukervennlighet, sier Anders Austad.

Doro PhoneEasy® 632 er tilgjengelig i butikker og på nett fra september.

Veiledende pris er kr 1799,-.

Powered by Labrador CMS