BORDVIFTE UTEN PROPELL

Witt Norge fikk på Elektrofil oppmerksomhet for sin bordvifte uten propellblader.

– Dette er verdens lekreste bordvifte. Den koster litt mer enn ei vanlig vifte, men ser desto bedre ut, sier markedssjef Kenneth Brynli i Witt Norge.

Vifta fra Dyson heter Multiplier. På Elektrofil kunne Witt vise et rykende ferskt eksemplar sammen med en prototyp.

– Dyson har patent på teknologien, som forsterker lufta 15 ganger før den blåser ut i den andre enden. Vi håper vi klarer å ha vifta ute i butikkene i mai, og prisen blir mellom 1.500 og 2.000 kroner, sier Brynli.

Danske Witt AS har hovedkontor i Herning. Brynli og distriktssjef Magnus Asbjørnsen representerer selskapet i Norge, og på Elektrofil fokuserer de på Point som er Experts eget merke.

– Vi snakker mest om den nye serien platetopper, som er femte generasjon fra Point. Det nye er at to plater kan brokoples, slik at de kan styres samtidig hvis du for eksempel bruker en stor fiskekjele. Platetoppene leveres med dobbelt booster som gjør det mulig å koke vann hurtigere enn i en vannkoker, sier Brynli.

Witt designer Point-produktene i samarbeid med Expert, ut fra hvilke prispunkter som skal treffes.

Witt AS har flere varemerker. Witt og Liebherr selges hovedsakelig gjennom kjøkkenforhandlere, mens Dyson går gjennom elektrokjedene og Point altså er Experts eget merke.

– Dessuten selger vi amerikanske Irobot, som er blitt et ikon innen robotstøvsugere. Dette er en egen verden som får stor oppmerksomhet på ulike nettsteder, og vi selger seks ulike modeller i Norge med priser fra 4.000 kroner. Toppmodellen koster 6.300 kroner, har fjernkontroll og kan forhåndsprogrammeres, sier Brynli.

Irobot produserer også gulvvaskere, svømmebasseng- og takrennerensere.

Powered by Labrador CMS