Det danske e-sportlaget North har halt i land en stor sponsoravtale med SteelSeries. Foto: SteelSeries
Det danske e-sportlaget North har halt i land en stor sponsoravtale med SteelSeries. Foto: SteelSeries

STOR SPONSORAVTALE I E-SPORT

Det danske e-sportslaget North har nettopp undertegnet det som potensielt kan bli den mest omfattende sponsorkontrakten i internasjonal e-sport.

E-sportslaget North, som ble grunnlagt av F.C. København og Nordisk Film, og som nå ligger på fjerdeplass på verdensrankingen i Counter-Strike, har hatt en god uke, skriver SteelSeries i en pressemelding. 

I helgen tok det fem mann store e-sportslaget andreplass under den store internasjonale Counter-Strike-turneringen DreamHack Masters i Malmø og innkasserte en pengepremie på over 300.000 kroner.

 Nå har North og den danske gaming-utstyrsprodusenten SteelSeries kunngjort at de har inngått det partene betegner som den potensielt største sponsoravtalen i internasjonal e-sport.

– Dansk e-sport har aldri vært mer interessant enn den er nå. Danmark har flere lag helt i verdenstoppen, og North, hvor vi finner noen av de største stjernene i idretten, har åpenbart potensiale til å ta seg helt til topps på rankingen i løpet av de kommende årene. Gjennom denne avtalen vil vi bidra med vårt for at dette skal skje, sier Ehtisham Rabbani, administrerende direktør, i SteelSeries.