Thomson Lighting LED GT-Green serie

Pressemelding fra EET Europarts 15. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Thomson Lighting GT-Green serien består av effektive og miljøvennlige LED-lyspærer som gir samme lyseffekt som glødepærer, men med mye mindre strømforbruk.

Nyskapende LED GT-Green serie med miljøvennlige og effektive LED-lyspærer fra Thomson Lighting

Lighting, ledende produsent innen LED-teknologi, har nettopp lansert sin nye GT-Green serie. Serien består av tre modeller av LED-lyspæren E27, henholdsvis 5,8W, 8,5W og 10,5W.

GT-Green serien er en teknologisk revolusjon der lyspærene har en tilsvarende lysstyrke som glødepærer, men med mye lavere strømforbruk - og med en høyere grad av miljøvennlighet.

GT-Green - Thomson Lighting teknologi

Fokuset er på utvikling av innovative og miljøvennlige produkter, basert på ny teknologi til daglig forbruk. De er bla først i markedet med å utvikle en LED-lyspære med samme høye lysstyrke som en tradisjonell 75W glødelampe. Med lang levetid og lavt strømforbruk, er produktene et godt og konkurransedyktig alternativ til glødelamper og halogenpærer.

Spesifikasjoner for LED-pære E27: 

LED-belysning:

LED er basert på Light-Emitting-Diodes (lysdioder). LED bruker mindre energi enn glødelamper og halogenlamper, har en lignende lysstyrke, og lengre levetid. Strømforbruket er opptil 80% lavere ved bruk av LED på bakgrunn av at  av at de avgir mindre varme. 

LED-løsninger er både bærekraftige og miljøvennlige: 

Thomson Lighting sertifisering:

Produkter fra Thomson Lighting gjennomgår sertifiserte testprosesser på noen av de mest anerkjente laboratorier: DEKRA, TUV og VERITAS.

Powered by Labrador CMS