Electrolux UltraOne Quattro

Pressemelding fra Electrolux 4. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Electrolux presenterer den første AAAA støvsugeren på markedet

Electrolux kommer nå med en støvsuger som imøtekommer samtlige av EUs nye krav til energimerking av støvsugere. Electrolux UltraOne Quattro har fått fire av fire mulige Aer for energieffektivitet, støvoppsamling på tepper og gulv, samt støvgjenutslipp.

UltraOne Quattro kommer til norske el-forhandlere i november.  De nye kravene til energimerking og ØKO-design ble gjeldende i alle EU-land fra 1. september 2014, noe som betyr at alle produsenter må merke sine produkter med energimerket som gir en A-til-G-skala på de tre punktene nevnt ovenfor inkludert lydnivå målt i desibel.

– Som ledende produsent innen bærekraft og innovasjon er vi stolte av vårt nye flaggskip for energieffektive støvsugere, Electrolux UltraOne Quattro, sier Nina Lorentzen, kategorisjef for småprodukter hos Electrolux.

– Electrolux UltraOne Quattro yter bedre enn en høy-watts støvsuger, men har et betydelig lavere energiforbruk. Electrolux har jobbet pro-aktivt i flere år for å realisere de nye kravene EU nå introduserer for støvsugere, sier Lorentzen.

I forbindelse med innføringen av den nye merkeordningen i september lanserer Electrolux en serie med  A-graderte støvsugere: UltraOne, Ultraflex, et poseløst rengjøringssystem med en rekkevidde på 12 meter, samt Ergospace og Jetmaxx AAA.

– Vår ”Eco Force”-kolleksjon har bedre yteevne og reduserer energiforbruket uten at det går utover andre egenskaper og funksjoner. Det er en del av Electrolux-gruppens mål å kutte den globale CO2 påvirkningen med 50 prosent innen 2020, avslutter Lorentzen.

Fakta om Electrolux UltraOne Quattro:

A for energieffektivitet

Med lav wattstyrke, en kraftfull motor og førsteklasses støvoppsamling oppnår UltraOne Quattro karakter A for energieffektivitet.

A for støvoppsamling % (DPU) på Wilton-teppe

Den nye generasjonen av AeroPro motoriserte munnstykker som er spesialutviklet for tepper og utstyrt med et roterende børstehode oppnår toppkarakter for støvoppsamling på tepper.

A for støvoppsamling % (DPU) harde gulv med sprekker

Nye AeroPro Parketto Pro er en spesiallaget børste som oppnår toppkarakter for støvoppsamling på harde gulv med sprekker (parkett). Hemmeligheten er de forseglede børstene rundt munnstykkets kanter.

A for støvgjenutslipp

UltraOne er en støvsuger med forseglet luftstrøm, utstyrt med den spesialutviklede Ultra Long Performance s-bag og et førsteklasses Allergi Plus-filter som sørger for at støvet holder seg i posen.

UltraOne Quattro (ZUOQUATTRO) har en veiledende pris på 5999 kroner.

Powered by Labrador CMS