Electrolux ComfortLift RealLife

Pressemelding fra Electrolux 16. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Electrolux lanserer oppvaskmaskin med heis

Electrolux lanserer en verdensnyhet: Oppvaskmaskinen ComfortLift RealLife® kommer med løfte-mekanisme for det nedre stativet. På den måten slipper man å bøye seg når man setter inn eller tar ut av maskinen.

Som den foretrukne leverandøren til nesten 50 prosent av Michelin-restaurantene i Europa har Electrolux unik innsikt i behovene til noen av de mest krevende kjøkkenene i verden. Selskapet omsetter profesjonelle produkter i verdensklasse i tillegg til produkter til privathusholdninger.

– Maskinen ble nylig lansert på Eurocucina 2016. Den har en løfte-mekanisme for den nedre kurven som gjør at man ikke trenger å bøye seg når man setter inn eller tar ut tallerkener – en smart og ergonomisk nyvinning som dekker forbrukernes behov, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Norge.

Mye plass – fantastisk ytelse

ComfortLift RealLife® kommer med indre rom i ekstra stor størrelse med plass til treretters middagsservise til 13 personer, to-akset spylearm, myke tagger og er spesialtilpasset skjøre glassgjenstander. Den er også anerkjent gjennom uavhengige LGA-tester* som den eneste oppvaskmaskinen som dekker det virkelige plassbehovet i dagens husholdninger.

AutoSense – intuitiv og effektiv vasking

Under forvask måler AutoSense-funksjonen hvor mye skitt som er fjernet ved å skanne innholdet med en lysstråle i et sentralt oppsamlingspunkt. Den tilmålte graden av smuss forteller maskinen hvor mye vann den skal bruke og sørger for effektiv og kontrollert vask med temperatur- og vannfordeling justert etter behov.

Oppvaskmaskinen ComfortLift RealLife® er tilgjengelig fra midten av oktober 2016 med fullt integrerte og frittstående utgaver i rustfritt stål eller hvitt. Maskinen har en veiledende pris fra 10 895 NOK.

iF Design Award** – Electrolux Glass Basket: Vinner i klassen for glasshåndtering

For å dekke forbrukernes behov har Electrolux utviklet «Glass Basket»  for vinglass som nylig vant iF Design Award. Den har plass til åtte vinglass og passer i den nedre kurven til oppvaskmaskiner på 45 eller 60 cm.

**Prisen iF Design Award dekker industrielt produserte produkter på områdene bomiljø, fritid og helse. I år ble 5295 bidrag fra 53 land vurdert av en internasjonal jury bestående av 58 anerkjente eksperter.

Powered by Labrador CMS