Electrolux Deluxe kombidamp

Pressemelding fra Electrolux 18. september 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Kombidampovn for små og store kjøkkener

Liten plass på kjøkkenet skal ikke være et hinder for å tilberede sunn og god mat på enkelt vis. Etter at standardstørrelsen av kombidamperen har solgt godt over flere år, har Electrolux nå utvidet kombidamp-sortimentet med både en deluxe versjon med 74 liters ovnsrom, og en kompakt-kombidamper for å imøtekomme hjemmekokker som kokkelerer på mindre kjøkkener.

Sunn mat er i vinden som aldri før, og tilberedningsmetodene blir stadig mer sofistikerte for å imøtekomme forbrukernes ønsker. Kombidampovnene fra Electrolux er blant disse. Etter stor salgssuksess, utvides nå sortimentet med en kompaktdampovn for små kjøkkener.  – Kompakt betyr ikke kompromiss, bare bedre plassutnyttelse, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux. En kompaktovn har de samme funksjonene som ovner med full størrelse: multifunksjoner, varmluft og grill, varmluft og damp, intervalldamp, samt kun varmluft.

Damp til alle formål

En kombidamper er en ovn som i tillegg til å steke, bake og grille mat, også kan dampe den – og kombinere tilberedningsmåter for å fremskape et perfekt resultat på steken, brødet, gratengen eller grønnsakene. – Damp er en uovertruffen måte å tilberede mat på, fordi metoden tar vare på næringsstoffer, smak og farge på en bedre måte. Damp har lenge vært brukt av profesjonelle kokker, men vi ønsker å gi alle som lager mat mulighet til å lage sunne, smakfulle og delikate retter på enkelt vis, uansett om de har et lite eller stort kjøkken, sier Wånemark.

Kombidamperen er en helprofesjonell ovn med varmluft, pizzafunksjon, damping, grilling og tradisjonell steking. Den har i tillegg en intervallfunksjon som kombinerer varmluft og damp for å oppnå topp resultater.

Slik fungerer ovnen:

• Kombidamp (25 % damp): passer for tilberedning av fugl eller kjøtt. Mens den tørre varmen produserer en sprø skorpe, sørger dampen for at innsiden forblir mør og saftig. Også perfekt til brødbaking.

• Kombidamp pluss (50% damp): egner seg ypperlig til opptining, oppvarming av ferdig tilberedt mat og matvarer som inneholder mye fuktighet. Brenner ikke overflaten på maten.

• Damp (100 % damp): den beste måten å tilberede fisk, ris, couscous og grønnsaker. Damptilberedningen bevarer næringsstoffene i matvarene, og fremhever matens naturlige farge og smak.

Ovnen kommer i rustfritt stål med energiklasse A-10%. Den er helelektronisk og har stekeprogrammer basert på vekt og kjernetemperatur. Den har steketermometer, dobbel halogenbelysning, rengjøringsvennlig sikkerhetsdør med dempere og tabeller.

Deluxe modell (74 liter ovnsrom): EOB8851AAX:

Veiledende utsalgspris: NOK 23.100,-

Kompakt Modell: EVY9741AAX, innbyggingsmål; H:590 x B:560 x D:550

Veiledende utsalgspris: NOK 18.000,-

Powered by Labrador CMS