Electrolux DualCare

Pressemelding fra Electrolux 11. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Electrolux knuser mytene om dårlig ytelse på kombimaskiner

Electrolux DualCare er markedets første kombinerte vaskemaskin og tørketrommel som er Woolmark Blue-sertifisert for både vask og tørk. Det betyr at maskinen trygt kan vaske og tørke alle typer tekstiler, selv spesielt sensitive tekstiler som ull. Men den nye DualCare knuser Electrolux mytene om dårlig ytelse på kombimaskiner.

Mange forbrukere er redde for at kombimaskiner er for harde mot tekstilene, bruker for mye energi, har liten kapasitet og er mindre pålitelige enn vanlige vaskemaskiner og tørketromler. Nå knuser Electrolux mytene med DualCarekombinert vaskemaskin og tørketrommel.

Fire knuste myter

Myte 1: For små. Den gjennomsnittlige tøymengden i en vask er 4 kg. DualCare kombimaskin har en kapasitet på inntil 9 kg ved vask og inntil 6 kg ved tørk.

Myte 2: Ineffektiv. Ved vanlig tøyvask er kombimaskinen DualCare like effektiv som vaskemaskin med energiklasse A+++ -20 %

Myte 3: Lite skånsom. DualCare er den første kombimaskinen som har Woolmark Blue-sertifisering, som garanterer både skånsom vask og tørk av ull, inkludert ulltekstiler som er anbefalt å vaskes for hånd. Det er også den første kombimaskinen som har et eget program for slike.

Myte 4: Upålitelig. DualCare kombimaskiner er utstyrt med børsteløs inverter-motor som reduserer støy og vibrasjoner, og har lang levetid. Det er derfor 10 års garanti på motoren.

Kompromissløs kvalitet og garantert skånsom behandling

- Woolmark Blue-sertifiseringen gir forbrukerne en trygghet om at maskinen har gjennomgått grundige tester. Det er en garanti for skånsom behandling av alle typer tekstiler, inkludert ull, samt garanti mot krymping av ulltekstiler, sier markedssjef Lena Wånemark i Electrolux Norge.

Kombimaskinen DualCare er utstyrt med OptiSense-teknologi, som justerer både lengden på vaskesyklusen og vann- og energiforbruk i forhold til hvor mye klær som ligger i maskinen. Det er med på å sikre best mulig tøybehandling både under vask og tørk. I tillegg har maskinen et dampprogram som gir forbrukeren mulighet til å friske opp tekstiler og fjerne skrukker med damp, på samme måte som profesjonelle vaskerier gjør det.

- Kombimaskinen er plassbesparende, energieffektiv og gir mindre avfall. Den har også et 60 minutters hurtigprogram for vasking og tørking i samme syklus, som er effektivt og tidsbesparende i en travel hverdag. Med DualCare har man alt man trenger i én og samme maskin, sier Wånemark.

Spesifikasjoner for Electrolux DualCare: