Electrolux Favola Cappuccino

Pressemelding fra Electrolux 3. oktober 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ekte italiensk kaffeopplevelse med Favola Cappuccino

Kaffemaskinen Favola Cappuccino fra Electrolux gir en autentisk italiensk kaffeopplevelse

Electrolux utstyrer sin testvinnende kapselmaskin Favola med en innovativ melkeskummer som kombinerer damp og visper for et fyldig, mykt skum i både varm og kald melk. Nå kan alle enkelt lage en perfekt italiensk cappuccino eller latte macchiato hjemme basert på en autentisk italiensk espresso.

Kaffe har alltid vært en del av hverdagen i Europa og i løpet av de siste 5-10 årene har bruken av melk i kaffen økt kraftig, også i Norge. Latte, macchiato og cappuccino er mer og mer vanlig, og folk vil også lage kaffe hjemme. Behovet for en melkeskummer som både er enkel i bruk og som gir et melkeskum med kvalitet som på en italiensk kaffebar, har inspirert Electrolux til å utvikle Favola Cappuccino. Ikke bare leverer den perfekt resultat hver gang, men du som bruker trenger ingen barrista-ferdigheter, og dessuten er den enkel å rengjøre i oppvaskmaskin eller under springen.

– Med Favola Cappuccino har vi laget en maskin som vil gi alle muligheten til å lage seg en god, kremet og autentisk italiensk cappuccino hjemme. Det får man ved kombinasjonen av ekte kaffe og en prisbelønnet espressokapselmaskin, pluss en melkeskummer utstyrt med et innovativt damp- og vispesystem. Maskinen er så lett å bruke og resultatene er så gode at de italienske baristaene vi har testet maskinen på, mener kaffen er så god som på en italiensk kaffebar, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

Melkeskummeren kan også brukes til å lage kalde melkedrikker som sjokolade eller iskaffe med skum. Electrolux har laget en funksjon der bare vispene brukes når en kald drikk er å foretrekke.

115 års kaffehistorie i hver eneste kapsel

Lavazza har 115 års erfaring med å lage kaffe. Kaffeprodusenten er verdensledende innen espresso-segmentet med 14 milliarder kopper Lavazza kaffe konsumert hvert år.

Lavazza har laget kapsel-kaffe i hele 21 år, og til maskinen Favola Cappuccino har de utviklet kapselen A Modo Mio Favola som inneholder kvalitetsblandinger av nøye utvalgte kaffebønner brent i Italia. Hver kapsel inneholder 7,5 g kaffe som er pakket nøyaktig så hardt som den skal være. Når kaffen møter den riktige ekstraksjonstemperaturen på 80 til 95°C, blir resultatet en perfekt espresso.

Det finnes et bredt spekter av A Modo Mio kapsler for å tilfredsstille enhver smak. Den kommer i mange nøye utvalgte kaffeblandinger, fra den milde Dolcemente til den intense og robuste Divinamente. A Modo Mio kapsler er tilgjengelig i utvalgte butikker og fra Lavazza A Modo Mios hjemmeside.

Favola Cappuccino finnes i Norge og har veiledende pris på 2499 kroner.

Powered by Labrador CMS