Electrolux Favola Plus

Pressemelding fra Electrolux 9. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny pianosvart skjønnhet bringer italiensk kaffekultur til norske hjem En ny og lekker espressomaskin, Electrolux Favola Plus, i pianosvart design lanseres nå i Norge. Nyvinningen er det siste tilskuddet i utviklingen av innovative kaffemaskiner. Produktet er utviklet i samarbeid med den italienske kaffeprodusenten Lavazza, og kommer med deres unike kapselsystem, A Modo Mio.

Favola har allerede høstet flere lovord i en rekke forbrukertester. TV2 hjelper deg og Norsk Kaffeinformasjon kåret kaffemaskinen til best i test i en norsk forbrukertest i fjor. 

– Espressobaserte drikker blir stadig mer populært Norge og flere etterspør kvalitetskaffe hjemme. Den nye Favola Plus modellen imøtekommer disse kravene og kommer i tillegg med et funksjonelt og lekkert design, sier Andrea Del Bianco, administrerende direktør i Lavazza Nordic.

Skandinavisk design

Ifølge kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge passer skandinavisk designfilosofi som hånd i hanske med italiensk kaffetradisjonen. – Skandinavisk design handler om å finne den perfekte balansen mellom form og funksjon, nytelse og nytte. For mye av det ene eller andre skaper ubalanse. Det samme prinsippet gjelder når du skal lage den perfekte espresso. Den skal kunne brygges på 25-30 sekunder, og det kreves presisjon for å oppnå riktig kaffemengde. Dette har stått sentralt i utformingen av den nye Favola Plus modellen, sier Lorentzen.

Favola Plus Favola Plus, med dens gjennomtenkte design og smarte funksjoner, gjør den enkel å håndtere.

Den kommer med følgende funksjoner:

– automatisk og programmerbar kaffemengde

– elektronisk temperaturkontroll

– automatisk stopp når tanken er tom

– Indikator for overskuddsvann

– dampfunksjon for cappuccino og café latte

– varmtvannsfunksjon for te

– avtagbar vanntank på 0,9 liter

– beholder for tolv brukte kapsler

– belysning av kopper og brytere

Kaffeuttaket kan justeres i høyden, slik at det passer til kopper i ulike størrelser. Den har også en sikkerhetsfunksjon som slår av maskinen etter 30 minutter. Favola A Modo Mio Plus, ELM5200, har en veiledende utsalgspris på 2499 kroner.

Powered by Labrador CMS