Electrolux 4SafetyPrecision

Pressemelding fra Electrolux 11. mars 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye premium dampstrykejern lanseres i Norge

– Skånsom for tekstiler, økt sikkerhet

En ny serie premium dampstrykejern lanseres nå i Norge med flere nye sikkerhetsfunksjoner, designet for å kunne stryke enkelt, raskt og trygt – i visshet om at du tar vare på dine favorittplagg og gi dem den beste behandlingen.

Med det beskrivende navnet 4SafetyPrecisionTM er de nye dampstrykejernene fra Electrolux utstyrt med flere nye funksjoner for optimal ytelse og sikkerhet  under stryking av klær og tekstiler. Den spesialdesignede INOX presisjons-nesen gjør det lett å stryke rundt knapper og glidelåser og på andre vanskelige tilgjengelige områder.

Alle strykejernene i 4SafetyPrecisionTM serien har en såle som er belagt med et ripebestandig lag ResiliumTM, og har 500 damphull som sprer damp jevnt ut på stoffet og etterlater plagget glatt og mykt å ha på seg. Det slanke, ergonomiske designet gjør strykejernet lett å kontrollere, og det patenterte gummistativet gir stabilitet uansett hvilken overflate strykejernet er plassert på.

– Vår nye serie dampstrykejern er konstruert for gi høyeste presisjon og best mulig sikkerhet ved stryking av klær og tekstiler. Det sørger den spisse nesen og den glatte sålen for og flere smarte sikkerhetsfunksjoner, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

Nøkkelegenskaper:

• Sikkerhetsfunksjoner: Auto-Off. Slår seg av automatisk etter 30 sekunder uten aktivitet i liggende posisjon eller åtte minutter uten aktivitet i stående posisjon. Patentert XL gummistativ for maksimal stabilitet. Lys indikerer Klar/Auto-off/Oppvarmingsstatus.

• Presisjon: Spesialdesignet INOX presisjonsnese for nøyaktig stryking.

• Høy ytelse: Dampteknologi med 500 damphull. 130, 150 eller 170 g damp, avhengig av modell, variabel damp 0-40g/min . XXL enkel vannfylling og gjennomsiktig 350ml XL - vanntank . 2,0 - 2,5 M ledning, avhengig av modell. Ledning kan dreie 360 grader for full fleksibilitet.

• Særegent design: Slank og stram utforming. Ergonomisk håndtak og knapper med stor gjennomsiktig vanntank.

• Tekstilbeskyttelse: Ripesikker såle belagt med ResiliumTM for å beskytte ømfintlige tekstiler. Antidrypp-system og antikalk selvrensende.

• Energibesparende: Modellen EDB6146GR er laget av 15 % resirkulert plast.

4Safety kommer i tre modeller: EDB6120 Blue til veiledende pris NOK 699, EDB6130 Steel Blue til veiledende pris NOK 749, og EDB6146GR Green til veiledende pris NOK 799.

Powered by Labrador CMS