Electrolux Ergorapido OPI

Pressemelding fra Electrolux 29. oktober 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Skal det være en støvsuger i høstens neglelakkfarger?

Electrolux har samarbeidet med neglelakkleverandøren OPI for å lage en eksklusiv utgave av den ikoniske oppladbare støvsugeren Ergorapido. Fra og med november kan du kjøpe en støvsuger som matcher neglelakken din.

Støvsugeren Ergorapido er velkjent for å være både oppladbar og kraftig, samtidig som den har et stilig design og finnes i mange spennende farger. Den blir ofte brukt som et eget designelement i rommet av profesjonelle stylister og interiørdesignere.

OPI er ett av verdens mest kjente neglelakkmerker og berømt for sitt mangfoldige fargeutvalg med morsomme navn. Nå samarbeider de med Electrolux om et begrenset opplag (900 eks.) av høstkolleksjonen til Ergorapido.

Farger sier mye om personligheten din og med fargevalg som «Alcatraz…Rocks», «Embarca-dare ya!» og «Muir, Muir on the Wall» kan forbrukere velge den fargen som passer best inn hjemme hos dem.

– Fargene er nøye plukket ut for å lage moteriktige utgaver av den ikoniske støvsugeren slik at forbrukerne kan være stolte av å ha den fremme og lett tilgjengelig i hjemmene sine, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

– Farger, stil og kreativitet er hva dette handler om. Neglelakk er det perfekte tilbehøret for å skape litt glamour i hverdagen og passer til alle anledninger – også når man gjør husarbeid, sier Suzi Weiss-Fischmann, administrerende direktør I OPI og kunstnerisk leder for prosjektet.

Høstkolleksjonen fra Ergorapido OPI Limited Edition vil være tilgjengelig i butikker fra oktober 2013 og veiledende salgspris vil være rundt 1 999 kroner. 

Fakta om Ergorapido OPI

•           Den begrensede Ergorapido OPI Edition kommer i 3 nye farger: «Alcatraz…Rocks», «Embarca-dare ya!» og «Muir, Muir on the Wall»

•           Oppladbar – ingen ledninger!

•           2-i-1 med avtakbar håndholdt støvsuger for overflater over gulvet

•           Lang batteritid og rask lading takket være 18V litiumbatteri

•           180 graders rotasjon på munnstykket 

•           Designet for synlig oppbevaring

•           Lett og allsidig

•           Trenger ikke støvsugerposer

Powered by Labrador CMS