Electrolux Ergorapido

Pressemelding fra Electrolux 9. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bestselgeren Electrolux Ergorapido:

Nå med Litium-batteri og ekstra bilrengjøringssett

Designikonet Electrolux Ergorapido kommer nå med nye Litium-batterier og to hastighetsnivåer for kraftfull rengjøring og lengre driftstid. I tillegg lanseres et praktisk bilrengjøringssett som tilleggsutstyr til den populære støvsugeren.

I 2014 passerte Electrolux 10 millioner produserte Ergorapido-støvsugere. Siden lanseringen i 2004 har støvsugeren blitt en global salgssuksess. Ergorapido er solgt i mer enn 70 land og på alle kontinenter fra Argentina til Yemen. Det har gjort Ergorapido til den mest solgte batteridrevne støvsugeren på markedet.

– Suksessen viser tydelig hvordan forbrukere rundt om i verden setter pris på produktet. Ergorapido ble utviklet på bakgrunn av forbrukerinnsikt om nye rengjøringsbehov og vaner. Forbrukerne ville ha en kraftfull og oppladbar støvsuger med lekkert design og det har vi gitt dem, sier Lorentzen.

Større effekt over lengre tid

Ergorapido Litium kommer nå med enda mer kraft og lengre driftstid. Med nytt TurboPower-batteri kan du støvsuge i opptil 35 minutter før batteriet må lades på nytt.

Med frontlys på munnstykket, selvstående funksjon, et dysehode som kan dreies 180 grader og teknologi som fjerner hår og støv fra børsten er alt tilrettelagt for enkel og effektiv støvsuging. Støvsugeren har også en 2-1-funksjon hvor du også får med en håndholdt enhet som kan brukes til rengjøring av kjøkkenbordet eller sofaen.

Genialt tilleggsutstyr: Bilrengjøringssett

Electrolux har også utviklet et bilrengjøringssett som enkelt monteres på den håndholdte enheten. Settet består av:

Powered by Labrador CMS