Electrolux Masterpiece Collection

Pressemelding fra Electrolux 1. september 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Best smak på skråplanet

Electrolux lanserer nå en ny og eksklusiv kolleksjon med innovative kjøkkenprodukter på det norske markedet. Den nye Masterpiece Collection® kombinerer innovasjon og utsøkt design. Med en ny skråstilt teknologi oppnås en presis og jevn blanding, utsøkte smaker og innbydende retter på samme tid.

Den nye serien, Electrolux Masterpiece Collection®, er en ny kraftfull produktserie med små kjøkkenapparater. Serien er utviklet etter de samme prinsippene som for profesjonelle apparater som i dag benyttes blant verdens beste kokker.

Kolleksjonen inkluderer en stavmikser på bordplate, en foodprosessor og en blender. Ved å samarbeide med noen av verdens beste kokker, har Electrolux tilegnet seg erfaring og kunnskap som nå videreføres til en ny high-end linje med kjøkkenapparater for alle som ønsker å lage profesjonelle kvalitetsretter hjemme. Masterpiece Collection har en unik PowerTilt® teknologi som sikrer en jevnere blanding, og TruFlow® Pro teknologi som raskt og effektivt skaper fløyelsmyke sauser og puréer.

De patenterte og skråstilte kjøkkenproduktene introduseres nå på norske markedet.

– Med Masterpiece Collection bringer vi de profesjonelle kokkenes ekspertise videre til hjemmekjøkkenet. Dette er ikke keiserens nye klær, men en ny og innovativ kjøkkenserie med bruk av utprøvd teknologi som gjør det enklere og mer effektivt å gjenskape restaurantopplevelser hjemme på eget kjøkken, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

Masterpiece Collection® vil være tilgjengelig fra 1. oktober. Veiledende pris vil være 1999 kroner for stavmikseren, 4499 kroner for foodprosessoren og 2999 kroner for blenderen. En blanding av helstøpt aluminium og rustfritt stål gir produktene et tidløst og klassisk design.

Powered by Labrador CMS