Electrolux Oxygen

Pressemelding fra Electrolux 8. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Luftrenseren er pollenallergikerens beste venn

Luftrenseren Oxygen er stillegående og ideell for alle hus og større leiligheter. Flerfilter-systemet sikrer friskere inneluft. Filtreringssystemet fjerner skitt, støv, pollen og lukt i fire steg, og resultatet er 99,9 prosent renere luft, ideelt for alle støv- og pollenallergikere.

Sensoren måler luftkvaliteten og justerer viftens fart for å sikre optimal luftkvalitet og et sunt inneklima. Luftrenseren er utstyrt med en luktsensor og et karbonfilter, som sørger for at ubehagelig lukt fjernes.

Luftrenserne kommer i tre størrelser med ulik kapasitet for å passe i alt fra et barnerom til en hel leilighet. Designet er diskret og minimalistisk og passer inn for ulike interiørstiler.

Spesifikasjoner

PureSource-systemet filtrerer luften og sørger for 99,9 prosent frisk luft.

Luftkvalitetsensoren og lyssensoren gjør at luftrenseren tilpasser seg romløsningene. Automatisk justering av viftehastigheten sørger for god luftkvalitet hele tiden.

Karbonfilteret nøytraliserer ubehagelig lukt, som sigarettrøyk og matos, mens det sofistikerte filtreringssystemet samler partikler helt ned i 0,3 mikroner, så det blir mindre synlig støv på gulv og møbler.

Powered by Labrador CMS