Electrolux Ultramix Pro

Pressemelding fra Electrolux 25. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Stavmikseren Ultramix Pro relanseres med egen food processor

Electrolux lanserte i fjor den proffinspirerte stavmikseren, Ultramix Pro.  Nå relanseres den med egen food processor, i tillegg til alle nøkkelegenskapene som verdens topprestauranter forventer av en stavmikser. Med nye Electrolux Ultramix Pro har norske matentusiaster sjansen til å tilføre kokekunsten en ny dimensjon hjemme på sitt eget kjøkken.

Den nye Electrolux Ultramix Pro (ESTM6600) kommer i svart høyglans farge, har dobbelvisp og egen food processor-bolle (1000 ml) med både riveskive, kutteskive og multikniv. Med en to meter lang ledning er den fleksibel å bruke, og motoren på 700 Watt skaper en effektiv «virveleffekt» for maten som fanges opp av knivene. I tillegg til et profesjonelt resultat, tilfører også maten en ekstra kremet konsistens, uansett om man lager suppe, smoothies, pureer eller majones.

Stavmikseren Ultramix Pro er inspirert av Electrolux’ produktlinje til profesjonelle kokker og kjøkkener, med de samme stavmiksfunksjoner som daglig benyttes i mange topprestauranter.

– Den nye foodprocessoren gir forbrukerne enda flere muligheter til å briljere på kjøkkenet, uansett om de knuser is, lager en puré eller river potetskiver. Vi ser en økende interesse blant våre forbrukere til å ta i bruk ny teknologi og derfor har vi utviklet denne profesjonelle stavmikseren et steg videre, sier produktsjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

Lang fot og tredoble skjærekniver

Ultramix Pro har et iøynefallende og flott design. Den har en ekstra lang fot med tredoble velouté-kniver, de samme knivene som benyttes blant profesjonelle kokker. Knivenes og fotens særegne utforming er konstruert slik, at maten heller ikke setter seg fast under matlagingen.

Rent og innbydende kjøkken

Stavmikserens særegne design gjør at man unngår søl eller sprut når man mikser, og kjøkkenet forblir rent og pent etter bruk. Den ekstra lange foten passer perfekt til gryter, panner og skåler.

Powered by Labrador CMS