Electrolux UltraOne Mini

Pressemelding fra Electrolux 8. august 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Snedig ministøvsuger med fjernkontroll lanseres i Norge

En ny ministøvsuger lanseres nå på det norske markedet.

Electrolux UltraOne Mini kombinerer høy ytelse og moderne design i et lett og kompakt format, skapt for moderne livsstil i mindre boliger.

Electrolux feirer 100 år med innovasjon på støvsugerfronten med en ny miniversjon av sin prisbelønte UltraOne støvsuger.

– Lanseringen av UltraOne Mini kroner selskapets 100 år med innovasjon på støvsugermarkedet. Den kombinerer det beste av vår støvsugerteknologi - Liten, stillegående og med høy ytelse- perfekt for rengjøring på både store og mindre flater, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

UltraOne Mini er basert på samme teknologi som Electrolux UltraOne, støvsugeren som har vunnet en rekke internasjonale priser for sitt elegante design og ytelse. Den har vunnet en rekke forbrukertester i 11 europeiske land, også i Norge. Både støvopptak og sugeevne er like kraftfull som en premium støvsugere i full størrelse.

Electrolux har gjort UltraOne Mini ca 30% mindre enn konvensjonelle støvsugere i full størrelse. Dette møter behovene til mindre, moderne husholdninger, der lagringsplass ofte er et luksusgode. Selve støvsugeren veier bare 4,5 kilo og er utstyrt med myke hjul og lang ledning. AeroPro fjernkontroll på håndtaket gjør det også lettere å betjene støvsugeren, uten å bøye seg ned for å få tilgang til ønskede funksjoner.

Ytelse, design, stillhet  

UltraOne Mini kommer med kraftfullt støvopptak og sugeeffekt med et moderne og distinkt design. Dette uttrykkes gjennom et moderne digitalt display og et stålbelagt skall i «blue metallic» farge.

Støynivået på bare 72 desibel, gjør også UltraOne Mini til en av markedets mest stillegående støvsugere.

– Selv om de fysiske forutsetningene for støyskjerming har blitt mindre, er vår teknologi i stand til å holde støynivået på et minimum, sier Lorentzen.

UltraOne Mini lanseres på det norske markedet i september til i en veiledende utsalgspris på NOK 3499,-.