Electrolux UltraPowe

Pressemelding fra Electrolux 8. november 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny batteridrevet støvsuger tygger dyrehår

Electrolux UltraPower tar batteridrevet rengjøring til et nytt nivå og gir husholdningene overtaket i den endeløse kampen mot hybelkaninene. Støvsugeren kombinerer ekstrem sugeevne, opptil 50 minutters kjøretid, og ”tygger” dyrehår som fester seg på børsten.

Kampen mot hybelkaninene tar aldri slutt. Sand og grus sniker seg inn fra lekeplasser. Popcorn spres som ild i tørt gress på stuegulvet og hårdottene formerer seg i galopperende tempo i kriker og kroker.

Lanseringen av Electrolux UltraPower vil nå gjøre rengjøringen både rask og smidig. Med større kraft og mye lengre kjøretid enn sine forgjengere kan man nå rengjøre hele huset raskere, og samtidig forlenge tiden mellom storrengjøringene.

Maksimal effekt er brakt til frontlinjen ved et spesialdesignet munnstykke og avansert vifteteknologi som er utviklet fra gassturbindustrien. Munnstykket har også en ny patentert børsterengjøringsfunksjon som fjerner hår og fiber fra børsten, slik at yteevnen opprettholdes. Et raskt fottrykk på pedalen på toppen av munnstykket, og sammenfiltrede hår og fiber fra børsten, klippes opp og føres inn i støvbeholderen.

– Folk med dyr vil nok sette pris på denne nyvinningen. Mange opplever at yteevnen reduseres når hår og fiber fester seg på børsten, og det er heller ikke spesielt morsomt å fjerne dette for hånd. Med UltraPower har vi løst dette problemet, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux.

UltraPower lanseres i Norge i to modeller. En 18 volt og 24 volt støvsuger drevet av Ni-MH batterier. Begge modellene er utstyrt med utbyttbart batteri.

– Selv på laveste hastighetsnivå er 18 voltsmodellen mer kraftfull enn de fleste konkurrentene, sier Lorentzen.  24 volt modellen er den kraftigste batteridrevne støvsuger vi noensinne har lansert i Norge, og yter opptil 50 minutters kjøretid på en lading. Det er lenge nok til å rengjøre hele huset uten å måtte lade støvsugeren, sier Lorentzen.  

Ultrapower kommer med følgende egenskaper:

• Utskiftbar batteripakke

• Kan stå av seg selv

• ”Brushrollclean” teknologi

• Poseløs, syklonisk system for optimale resultater

• Patentert filtreringssystem for enkel tømming

• 3-trinns effektkontroll med booster-funksjon

• Fleksibel gulvmunnstykke med frontlykter for trange steder

Electrolux UltraPower har en veiledende utsalgspris fra NOK 1 999,-

Powered by Labrador CMS