Electrolux Ultrasilencer

Pressemelding fra Electrolux 12. mars 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Electrolux lanserer verdens stilleste støvsuger

Electrolux lanserer nå en ny generasjon av Ultrasilencer støvsugere – verdens mest stillegående støvsuger. Takket være patenterte nyvinninger, byr den både på meget effektiv rengjøring og et lydnivå på bare 61 desibel, lavere enn en hverdagslig samtale.

Verken lyden eller synet av støvsuging er vanligvis forbundet med fred og ro - snarere tvert i mot. Forskning viser at 49% har en negativ holdning til støvsuging, og støy fra støvsugeren er regnet som en av de mest irriterende lydene vi kjenner. I følge nyere forbrukerforskning ønsker 90% av forbrukerne seg en mer stillegående støvsuger.

– Vår forskning viser at forbrukerne synes det er svært irriterende med bråkete støvsugere. Med den nye generasjonen av Ultrasilencer støvsugere, kan vi nå tilby en løsning på dette problemet med markedets laveste støynivå, sier kategorisjef Nina Lorentzen i Electrolux Norge.

– Mange opplever støvsuging som en lite lystbetont affære, men hvorfor ikke gjøre et kvarters rengjøringsinnsats til noe positivt? Med en så stillegående støvsuger er det mulig å kombinere rengjøringen med andre lystbetonte gjøremål som å høre på musikk eller snakke i telefonen. Samtidig kan øvrige familiemedlemmer fortsette med sine sysler uten å bli forstyrret av sjenerende støy fra støvsugeren, sier Lorentzen.

Fører an innen stillegående støvsugere

Electrolux lanserte den første generasjonen av støvsugeren Ultrasilencer i 2002 og har stått i spissen for utviklingen av stillegående støvsugere siden den gang. Den nye modellen som nå lanseres, har markedets laveste lydnivå på mellom 61 og 65 desibel, omtrent som en normal samtale. I tillegg til det lave desibelnivået, har ingeniørene lagt ned stor innsats i å gjøre lyden som nå engang kommer fra støvsugeren så lite irriterende som mulig.

Electrolux har gjennom flere år forsket og eksperimentert innen støyreduserende tiltak, noe som har resultert i ulike patenter. «Silent Air Technology ™» optimaliserer luftstrømmen ved å la støvsugeren øke ytelsen samtidig som støynivået reduseres. Den viktigste oppgraderingen i den nye Ultrasilencer , er likevel et nytt gulvmunnstykke og en ny slange, begge designet med stillhet i tankene, men som fortsatt bidrar til effektiv rengjøring på alle overflater. En annen viktig forbedring som ytterligere har senket lydnivået, er den nye «Sound Shield ™» -designet for støvposeholderen og motorfilterrammen.

Overlegen brukervennlighet og ytelse

Støynivået i støvsugeren er senket uten at det går ut over ytelsen. Ultrasilencer har et kraftig opptak av støv og fiber, og viser optimale rengjøringsresultater på alle overflater. Ultrasilencer  er også forseglet fra munnstykket til stikkontakten. Fordi luften passerer gjennom et effektivt filter før det slippes ut igjen, renses luften opp til 99,95% (HEPA 13), noe som reduserer risikoen for allergiske reaksjoner og bidrar til et sunt inneklima. Støvsugeren er enkel å manøvrere og har overlegen brukervennlighet. Den nye Ultrasilencer har 12 meters rekkevidde, enkel tilgang til betjeningsknapper, teleskoprør og myke hjul.

Den nye Ultrasilencer er tilgjengelig i butikkene mars / april 2013 med en anbefalt utsalgspris fra 1999 til 2999 kroner.

Hvor stille er  61 decibel (dB)?

Powered by Labrador CMS