NY VED ELESCO-KONTORET

Villy Berglund (50) er fra 28. april ansatt i Elesco Norge AS.

Publisert Sist oppdatert

Han vil sammen med Kjell Roar Unes og resten av servicekjedens hovedkontor på Skytta sørge for oppfølging av leverandører, handlere, medlemsverksteder samt eksterne verksteder.

Berglund ble utdannet som Radio/TV-tekniker ved Sogn videregående skole, deretter tok han to år bedriftsøkonomi ved BI på Gjøvik og et lederutviklingsprogram ved Ankerhus Norge. Han kommer fra Indesit Company Norge AS, der han var servicesjef med ansvar for ettermarkedet for hvitevareprodukter i Norge. Hans oppgaver var oppfølging av over 100 servicepartnere med hovedvekt på reklamasjonshenvendelser, kostnadskontroll og servicekvalitet.

STEINKJER OVERTAR STJØRDAL

Elesco Midt-Norge AS har overtatt Service Senteret Midt-Norge AS i Stjørdal fra 1. mai.

– At vi nå får samlet kapasitet og kompetanse i ett selskap, vil gjøre Elesco Midt-Norge AS til et mer robust elektroverksted, med økt kapasitet i områder som Meråker, Selbu, Hommelvik, Malvik og Skatval, sier daglig leder Einar Aatlo i en pressemelding.

Elesco Midt-Norge AS vil utføre alle reparasjoner på hvite-/brunevarer og utføre montering/service på parabol og varmepumper som tidligere, og har i og med overtakelsen verksted både i Steinkjer og Stjørdal.

RADIOSERVICE INN I ELESCO

Radioservice AS i Båtsfjord er gått inn i servicekjeden Elesco Norge. Daglig leder Freddy Kristiansen og serviceansvarlig Jonny Marthinussen vil ta hånd om service på brunt og hvitt i østre del av Finnmark fylke. Radioservice er lokalisert 250 km fra Kirkenes, 170 km fra Vadsø og 100 km fra Tana.

Powered by Labrador CMS