KRANGLER OM BILLIGST-STEMPELET

Norges to største elektro-kjeder, Elkjøp og Expert, hevder de kommer billigst ut i prissammenlikninger.

Publisert Sist oppdatert

Elkjøp viser til en undersøkelse selskapet har fått gjort av Ipsos MMI, og deres tall viser at Elkjøps kunder betaler nærmere åtte prosent mindre for sine elektroniske produkter enn de som handler hos hovedkonkurrenten. Spesielt på hvitevarer og småelektronikk er det mye å spare, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Sjekket 50 produkter

Det vi kan love deg er at vi arbeider hardt og målrettet hver dag for å være billigst på mest mulig

Ipsos MMI har sammenlignet priser på totalt 55 produkter i 50 Elkjøp- og Expert-butikker. Administrerende direktør i Elkjøp Norge, Andreas Niss, er meget fornøyd med resultatene.

– Vi vet at 90 prosent av våre kunder handler i tradisjonelle varehus og ikke på nett, og derfor er det veldig gledelig å se at det nettopp er i butikk vi kommer så bra ut i prisundersøkelsen, sier Niss i en pressemelding.

Undersøkelsen fra Ipsos viser blant annet at Elkjøp er 25 prosent billigere enn Expert på småelektronikk, ni prosent billigere på hvitevarer og tre prosent billigere på lyd- og bildeprodukter.

Kåret av VG

Expert på sin side kommer for andre gang på rad ut som butikken med flest varer med lavest pris, på VGs elektroprisduell. Første gang var i avisens undersøkelse 13. juni, og nå sist ble undersøkelsen presentert 11. september.

– Vi påstår ikke at vi kan garantere deg at Expert er billigst på absolutt alt, til enhver tid, hver dag, året rundt. Det vi kan love deg er at vi arbeider hardt og målrettet hver dag for å være billigst på mest mulig. Vårt mål er at du skal kjøre forbi våre konkurrenter for å handle hos oss, fordi vi er billige, heter det i et nyhetsbrev fra selskapet.

Powered by Labrador CMS