I samtlige Elkjøp-butikker kan man nå betale kontaktløst med Vipps. Foto: Elkjøp
I samtlige Elkjøp-butikker kan man nå betale kontaktløst med Vipps. Foto: Elkjøp

VIPPSING I BUTIKK OG KUNDEMØTER PÅ VIDEO

Elkjøp tilbyr kontaktløs betaling med Vipps i sine butikker og kundemøter via videokonferanse, for å redusere smittefaren fra koronaviruset.

Publisert

– Norske handelsbedrifter har vist handlekraft og rask omstillingsevne i situasjonen vi er inne i, og vi er utrolig imponert over hvordan de jobber både med å ivareta kunder og egne medarbeidere. Et godt samarbeid med Elkjøp har gjort at de nye løsningene har kommet på plass i rekordfart, sier Hanne Kjærnes, kommunikasjonssjef i Vipps, i en pressemelding fra Elkjøp.

Kommunikasjonssjef Hanne Kjærnes i Vipps. Foto: Vipps.
Kommunikasjonssjef Hanne Kjærnes i Vipps. Foto: Vipps.

Muligheten for Vipps-betaling i alle Elkjøp-butikker er kommet raskt på plass som følge av korona-krisen.

– Vippsing er et av flere tiltak vi har innført for å holde smitten nede, sier Elkjøp Norge-sjef Fredrik Tønnesen i meldingen.

Elkjøp har i to år hatt muligheten for Vipps-betaling i nettbutikken, nå kan tjenesten også brukes i butikk, i stedet for kontanter eller kort. 

«Live shopping»

Elkjøp Norge-sjef Fredrik Tønnesen. Foto: Elkjøp.
Elkjøp Norge-sjef Fredrik Tønnesen. Foto: Elkjøp.

Et annet nytt tilbud er det kjeden kaller «Live shopping», der kundene på elkjop.no kan gjøre en timeavtale med en Elkjøp-ansatt, som de i 20 minutter kan kommunisere med over direktevideo i Microsoft Teams.

– I Elkjøp har vi jobbet på spreng de siste ukene for å innføre tiltak som ivaretar kundenes trygghet. Jeg er imponert over alle løsningsforslagene våre medarbeidere er kommet med, sier Tønnesen.

Elkjøp har også innført egne åpningstider på morgenen for seniorer og dem som er i risikogruppen. Antibac er lett tilgjengelig i alle butikker, samt lett synlig informasjon om smittereduserende tiltak. Kunder som har bestilt varer på nett kan få dem levert direkte i bilen på parkeringsplassen utenfor butikkene. I Stavanger har en av butikkene også innført Drive In på en busslomme utenfor hovedinngangen.

.

Powered by Labrador CMS