Vipps hurtigkasse skal gjøre netthandelen enklere. Foto: Elkjøp
Vipps hurtigkasse skal gjøre netthandelen enklere. Foto: Elkjøp

VIPPS HURTIGKASSE HOS ELKJØP

For to år siden lanserte Elkjøp Vipps som betalingsløsning på nett. Nå skal Vipps Hurtigkasse gi enda kjappere netthandling.

Publisert

Løsningen ble lansert i Elkjøps nettbutikk mandag 19. mars, og målet er at kundene skal møte på enda færre utfordringer når de handler på nett.

– Det blir spennende å se hvordan kundene våre vil ta imot og bruke Vipps Hurtigkasse. Vi hadde stor suksess ved lansering av Vipps i 2016, og vi har all grunn til å tro at også denne lanseringen vil gi et positivt resultat. Med denne løsningen blir det enda enklere å handle fra mobil, samt at man slipper fylle inn kortinformasjon hver gang, sier Fredrik Tønnesen, administrerende direktør i Elkjøp Norge i en pressemelding.

Ifølge kjeden selv handler mange av Elkjøps kunder med Vipps på nett allerede, og mange gjør det via mobil. Elektronikkjeden mener løsningen med Vipps forenkler betalingsprosessen og dermed bedrer kundeopplevelsen.

Kunder som velger Vipps Hurtigkasse blir overført til Vipps-appen, hvor du velger fraktalternativ og bekrefter betaling. Kunden behøver altså ikke å legge inn kortinformasjon, og kjøpet er gjort på kun tre enkle klikk. Adresse og navn hentes via Vipps, slik at kunden ikke trenger å bruke tid på å legge inn dette selv.

Sjef i Elkjøp Norge, Fredrik Tønnesen, vil gjøre det enklere å netthandle hos kjeden. Foto: Elkjøp
Sjef i Elkjøp Norge, Fredrik Tønnesen, vil gjøre det enklere å netthandle hos kjeden. Foto: Elkjøp

Betalingen skjer da naturligvis også gjennom Vipps. Hurtigkasse kan brukes både når man handler på nett og mobil.

– Mange kunder som handler på nett i dag hopper av kjøpet når man skal fylle inn kortinformasjon og personopplysninger. Vi tror derfor at Hurtigkasse fra Vipps oppleves som en mye smidigere måte å handle hos Elkjøp på, og dette er fremtiden innen netthandel, sier Tønnesen.

Powered by Labrador CMS