MØT FIFA-SPILLERNE HOS ELKJØP

Når Fifa 15 lanseres torsdag 25. september, kan kundene møte de norske spillerne på omslaget i mange av Elkjøps forretninger.

Publisert Sist oppdatert

Det er Fifa 15 Club Edition som har norske spillere på omslaget, og som følge av et samarbeid mellom Elkjøp, EA Sports og NTF (Norsk toppfotball) kan kundene møte spillerne i elleve Elkjøp-forretninger.

– EA Sports’ Fifa-spill er jo blitt en real klassiker og virkelig en salgssuksess her hos oss i Elkjøp. Denne gang bestemte vi oss sammen for å gjøre litt ekstra ut av lanseringen, sier kommunikasjonssjef Øystein A. Schmidt til fagbladet Elektronikkbransjen.

Han sier EA har tidligere brukt spillere til Fifa-lanseringen, men da i langt mindre skala enn denne gangen.

– Det er veldig gøy å jobbe med noen av de største klubben i Norge for å skape litt lokal relevans og sirkus rundt det årlige slippet av Fifa. Vi håper så mange som mulig tar seg en tur for å få en autograf og plukke opp sin lokale Club Edition, sier marketingsjef Silje Grønli
i Electronic Arts Norway AS til fagbladet Elektronikkbransjen.

Denne gang bestemte vi oss sammen for å gjøre litt ekstra ut av lanseringen

Disse spillerne stiller

Det er supporterne til 12 av klubbene i Eliteserien som har stemt frem sine favoritter, og nå dukker de utvalgte spillerne i en begrenset periode opp på fremsiden av det nye Fifa-spillet.

Spillerne vil 25. september kl. 17 være tilstede i følgende Elkjøp-forretninger: Lørenskog: Marius Lundemo (Lillestrøm), Ullevål: Vidar Örn Kjartansson og Sivert Heltne Nilsen (Vålerenga), Åsane: Erik Huseklepp (Brann), Kristiansand: Jesper Mathiesen (Start), Forus: Yann-Erik de Lanlay (Viking), Aksel Berget Skjølsvik og Kent Håvard Erkisen (Ulf), Ålesund: Michael Barrantes (Ålesund), Haugesund: Alexander Stølås (FK Haugesund), Sogn: Ulrik Flo (Sogndal) og Slependen: Morten Morisbak Skjønsberg (Stabæk). Samme klokkeslett den 26. september kommer Jone Samuelsen (Odd) til Elkjøp Skien og den 4. oktober Ole Heieren (Sarpsborg 08) til Elkjøp Sarpsborg.

Powered by Labrador CMS