Linda Frid Andresen er fra 1. november ny Elkjøp Norge-sjef. Foto: Elkjøp
Linda Frid Andresen er fra 1. november ny Elkjøp Norge-sjef. Foto: Elkjøp

POL-SJEF TAR OVER ELKJØP NORGE

Linda Frid Andresen er fra 1. november ny administrerende direktør i Elkjøp Norge. Hun kommer fra stillingen som kjededirektør i Vinmonopolet.

Publisert

Bunnsolid kundeorientering og et sterkt engasjement for helhetlig handleopplevelser

Erik G. Sønsterud

– I Linda får vi en erfaren leder med lang og bred erfaring fra både drift og konseptutvikling innen store handelsvirksomheter som vi ser frem til å dra nytte av. Hun har en bunnsolid kundeorientering og et sterkt engasjement for helhetlig handleopplevelser som er ekstremt viktig i dagens marked. Vi ser frem til å få en hennes erfaring og perspektiver inn for å utvikle Elkjøp ytterligere, sier konsernsjef Erik G. Sønsterud i Elkjøp Nordic i en pressemelding.

Konsernsjef i Elkjøp Nordic, Erik G. Sønsterud. Foto: Stian Sønsteng
Konsernsjef i Elkjøp Nordic, Erik G. Sønsterud. Foto: Stian Sønsteng

I Elkjøp får Andresen ansvaret for en omsetning på nesten 15 milliarder og 3500 medarbeidere i 153 butikker over hele Norge, og som administrerende direktør i Elkjøp Norge går hun også inn i selskapets nordiske konsernledelse.

Fargerike og Ark

– Jeg er imponert over resultatene og posisjonen Elkjøp har oppnådd i en årrekke, og er både takknemlig og spent på å få bli med på reisen videre. Bransjen er utrolig fascinerende, og jeg tenker at det er mange muligheter i et marked som er så drevet av innovasjon. Også er det meningsfylt for meg å bidra til å gjøre folks hverdag enklere og mer effektiv ved hjelp av teknologi, derfor gleder jeg meg veldig til å møte alle mine nye kollegaer som gjør akkurat det hver dag, sier Linda Frid Andresen.

Operasjonssjef André Omdahl. Foto: Elkjøp
Operasjonssjef André Omdahl. Foto: Elkjøp

Hun har i tillegg lang erfaring fra norsk varehandel som administrerende direktør i både Fargerike og Ark bokhandel.

Frem til Andresen tiltrer den 1. november, vil operasjonssjef André Omdahl ha lederansvaret i Elkjøp Norge.

– Vi gleder oss til å ønske Linda velkommen. Samtidig er det også en glede at André Omdahl midlertidig tar over lederansvaret. Med sine nesten 20 år i ulike deler av selskapet kjenner André Elkjøp ut og inn, og jeg er sikker på at han vil styre skuta stødig frem til ny leder er på plass, sier Sønsterud i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS