Oscar Wåhlin fra Philips med Senseo 3in1 Switch som kan lage ulike varianter kaffe. Foto: Ola Larsson

KAFFE PÅ FLERE MÅTER FRA PHILIPS

Philips’ tre i én-kaffemaskin Senseo Switch kan lage ulike varianter kaffe, både fra filterkaffe og kaffeputer, og frigir derfor plass på kjøkkenbenken.

Publisert

Vi møtte Oscar Wåhlin fra Philips på utdanningsmessen Elon Expo, som ble avholdt i Ørebro i Sverige den første uken i april. Han forteller at Senseo 3in1 Switch, som ble lansert i høst, kan lage espresso eller sort kaffe fra kaffeputer, samt brygge filterkaffe direkte i termokannen.

Senseo 3in1 Switch er utstyrt med det Philips kaller TripleBrew-teknologi, som betyr at den på 30 sekunder skal kunne lage en kopp espresso eller en kopp sort kaffe med kaffeputer. På ni minutter skal den kunne brygge en kanne kaffe beregnet på syv personer, som holdes varm i termokannen.

Vanntanken rommer én liter vann og pumpetrykket er på 1 bar.

Senseo 3in1 Switch er utstyrt med det Philips kaller TripleBrew-teknologi

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2019, som ble distribuert 13. juni. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS