FULL GASS FRA TARGET

Roger Berg viser frem de nye flammelampene fra Enders. Foto: Jan Røsholm

– Nå kommer vi med griller, både for gass, kull og elektrisk strøm, samt pizzaovner, sier salgs- og markedsansvarlig Roger Berg i Target.

Publisert Sist oppdatert

– Elektrobutikkene utvider stadig vareutvalget, og for oss som også er store innen camping, bobil- og båtmarkedet, var dette en naturlig vei å gå, sier Roger Berg til fagbladet Elektronikkbransjen.

Vi møter ham og kollegene Petter Lein og Alf Einar Nygaard i slutten av i april på Elon Expo, som er kjedens nordiske opplæringsmesse i Örebro.

Petter Lein (t. v.) og Roger Berg i Target selger Enders-griller. Foto: Jan Røsholm

Turbosone og bakbrenner

– Fra varemerket Enders tilbyr vi griller i alle størrelser, fra små campinggriller til store matmaskiner, sier Petter Lein, som er produktansvarlig for grillprodukter i Target.

Toppmodellene er utstyrt med både bakbrenner og turbosone.

– Turbosonen på kanten gir varme helt opp til 800 grader, og er perfekt til å svi biffen. Bakbrenneren i bakkant gjør at maten også får varme bak og ovenfra, ikke bare fra undersiden. Da blir grillresultatet bedre, sier Lein.

Fakkellampene kan også brukes innendørs og er mest til pynt, og gir litt varme og veldig mye kos

Prisen for griller med både bakbrenner og turbosone vil være rundt 10.000 kroner.

Pizza på verandaen

– Endelig er pizzaovner også i utvalget vårt, sier Berg.

Den italienske kokken og matbloggeren Gino D’Acampo er bosatt i England, og er kjent fra flere TV-program, blant annet hans humoristiske matinnslag i «This Morning» på ITV.

– Han har utviklet denne gassdrevne pizzaovnen som har en størrelse på hele 14 tommer, sier Berg.

Denne grillen fra Enders er utstyrt med en bakbrenner, som skal gi jevnere fordeling av varme. Foto: Jan Røsholm
Pizzaovnene fra Gino D’Acampo finnes i to design, med og uten italiensk flagg. Foto: Jan Røsholm
En turbosone gir temperatur opp til 800 grader. Foto: Jan Røsholm

Target tilbyr to modeller, men forskjellen ligger i designet, teknisk sett er de like. Begge modellene har fire centimeter isolasjon over ovnsrommet, for bedre varmeutnyttelse.

– At alle kan lage sin egen pizza er veldig sosialt og hyggelig, og ikke minst får den enkelte pizzaen akkurat slik de liker den, på bare 60 til 90 sekunder, sier Berg.

https://www.elektronikkbransjen.no/files/2023/05/23/PXL_20230419_113416933.CINEMATIC.mp4

Prisen på pizzaovene fra Target er rundt 6.000 kroner.

Lamper og varmere

Enders tilbyr også gassdrevne fakkellamper og tradisjonelle terrassevarmere.

– Fakkellampene kan også brukes innendørs og er mest til pynt, og gir litt varme og veldig mye kos, sier Berg.

Lampene kommer i to ulike størrelser, og forskjellen er kun høyden. Den største modellen bruker 10 kilos gassbeholder. Brenntiden på en flammelampe med 10 kilos beholder vil være rundt 150 timer.

– Gassprisen har vært konstant, mens strømprisen har skutt i været, så det er en kostnadsmessig riktig energikilde, sier Berg.

Prisen på flammelampene fra Enders ligger på 3.000 kroner for den lille og 3.500 kroner for den store modellen.

Nye serie fra Remington

Target distribuerer også hårpleieprodukter fra Remington, og de viser frem en ny serie hårstylingsprodukter på Elon Expo.

– Serien består av varmluftbørste, rettetang, krølltang og hårføner, og har fått navnet Botanicals, sier Alf Einar Nygaard.

Rettetangen og krølltangen er begge belagt med et keramisk belegg bestående av blant annet Aloe vera, Jojobo og roseekstrakt.

Den nye serien hårstylingprodukter fra Remington består av både krøll- og rettetenger, samt hårføner i en lys grønnfarge. Foto: Jan Røsholm
Alf Einar Nygaard med den nye varmluftbørsten i Botanicals-serien fra Remington. Foto: Jan Røsholm
Mathilda Silverplats (t. h.) i Elon Luleå får ordnet håret med en Remington-tang, av Jasmin Tsarchaian. Foto: Stian Sønsteng

– Sammen med en gunstig temperatur på 185 grader får håret en optimal behandling og beskyttelse, sier Nygaard.

Produktene er klare for salg. Prisen for rettetangen er 700 kroner, krølltangen koster 500 kroner, mens hårføneren har en pris på 600 kroner. Varmluftbørsten vil koste rundt 800 kroner i utsalg.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2023, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS