Michael Göterheim med OBH Nordica X-Force 9.60. Pris: 3.800,- Foto: Stian Sønsteng

LETTVEKTER FRA OBH NORDICA

– OBH Nordica X-Force 9.60 er vår nye støvsuger, som kun veier 2,2 kilo. Som håndstøvsuger er vekten bare 1,1 kilo, sier Michael Göterheim.

Publisert

Han er selger for OBH Nordica i Sverige, som er en del av Groupe SEB, og vi møter ham i april på utdanningsmessen Elon Expo i Örebro.

– Sugeeffekten er opptil 100 Air Watts, og driftstiden er 45 minutter i økomodus. På skjermen kan du se hvor mye batteritid som gjenstår, du kan velge mellom tre ulike programmer, og du får et varsel når filteret behøver rengjøring. Produktet fjerner 99,9 prosent av fint støv, allergener og støvmidd, sier Michael Göterheim til fagbladet Elektronikkbransjen.

Vinklet skaft

Han viser hvordan skaftet med et knappetrykk kan vinkles.

En sensor kjenner igjen underlaget, og sugeeffekten justeres deretter

– Dermed kan du støvsuge under bord og sofa, uten å måtte krype på gulvet. Munnstykket er roterende, en sensor kjenner igjen underlaget, og sugeeffekten justeres deretter, sier Göterheim.

OBH Nordica X-Force 9.60 koster 3.800 kroner, og i esken følger det med en mini turbo-børste egnet til å fjerne dyrehår, et fugemunnstykke og et møbelmunnstykke.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2023, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS