Norgesansvarlig Dennis Morild i Thermex viser det nye filteret med ti års levetid. Foto: Jan Røsholm

TRENGER KUN TRE FILTRE

– Våre tre nye kullfilter har ekstra lang levetid, og passer til alle modeller på markedet, sier norgesansvarlig Dennis Morild i Thermex Scandinavia.

Publisert

– Et vanlig kullfilter må byttes ut etter fire til seks måneder, mens vårt nye plasmafilter har en forventet levetid på opptil ti år, sier Dennis Morild til fagbladet Elektronikkbransjen.

Vi møter ham i slutten av i april på Elon Expo, som er kjedens nordiske opplæringsmesse i Örebro.

Bra, bedre og best

– Våre tre nye filtre betegnes bra, bedre og best, og det er nettopp det de er, sier Morild.

Bra-modellen heter Carbon Flex, og er et kullfilter. Prisen er rundt 3.000 kroner, og det har en forventet levetid på to år. Mellommodellen er et elektrostatisk plasmafilter med betegnelse Mini Plasmex. Her er forventet levetid rundt fem år, og prisen er 6.000 kroner.

Med en liten fjernkontroll styres ventilatoren i Smart Home kolleksjonen fra Thermex. Foto: Jan Røsholm

– Toppmodellen Plasmex Filter I har en levetid på ti år, sier Morild.

Prisen for dette er rundt 9.000 kroner. De to modellene som er elektrostatiske, trenger ekstern strømtilførsel.

– Et annet meget godt salgsargument er at våre filter passer til alle modeller på markedet, også våre konkurrenters. Det betyr at en butikk kun trenger å lagerføre tre ulike filtertyper, sier Morild.

Helautomatisk ventilator

I tillegg til ventilatorer, produserer Thermex også platetopper.

Et annet meget godt salgsargument er at våre filter passer til alle modeller på markedet, også våre konkurrenters

– Med vårt Hob Link premiumkonsept, er ventilatoren koblet sammen med platetoppen via en trådløs forbindelse, sier Morild.

Når kunden slår på platetoppen vil ventilatoren starte automatisk, og økes varmen på platen, øker ventilatoren tilsvarende.

– Det gjør selvfølgelig bruken enklere, men funksjonen er ekstra nyttig for eldre og funksjonshemmede som har problemer med å nå opp til ventilatorpanelet, sier Morild.

Ventilatorene i Thermex’ Smart Home-kolleksjon har også støtte for fjernkontroll og en egenutviklet app.

– En av funksjonene som er tilgjengelig i appen, er å endre fargen på dekorasjonslyset i ventilatoren. Alle mulige farger kan velges, sier Morild.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2023, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

Powered by Labrador CMS