Pär Rosell på Elon-messen 2018, ved Moccamaster KBGC982 AO i de pulverlakkerte fargen kobber og messing. Foto: Ola Larsson

MOCCAMASTER MED PULVERLAKKERING

Moccamaster har testet en ny behandlingsmetode, og viser på Elon-messen pulverlakkerte kaffetraktere i kobber og messing.

Publisert

Samtidig arbeider de videre med utviklingen av Moccamaster Academy.

Pär Rosell i Moccamaster forteller at de etter fjorårets Elon-messe har gjennomført tester ved sin fabrikk, og investert i en ny behandlingsmetode der de pulverlakkerer i stedet for å lakkere kaffetrakterne. Metoden gir produktene en annen overflate, og flere muligheter når det gjelder det visuelle inntrykket.

– Vi har produsert et lite testvolum i de to fargene kobber og messing, og kommer sannsynligvis til å fortsette med denne typen produksjon, sier Rosell.

Kaffetrakteren Moccamaster KBGC982 AO finnes nå i elleve farger, der kobber og messing skiller seg fra de øvrige da de er pulverlakkerte i stedet for lakkerte.

Vi har produsert et lite testvolum i de to fargene kobber og messing

En annen ting selskapet har jobbet videre med det seneste året, er utdanning og sertifisering i Moccamaster Academy.

– Tiden for store salgsstyrker er over. Vi tar butikkansatte inn i et elektronisk klasserom og utdanner dem i fire steg; bronse, sølv, gull og platinum, og det tar cirka et år å gjennomføre hele utdanningen, sier Rosell.

Powered by Labrador CMS