WILFA GIR GASS MED PIZZAOVNER

Ole-Kristian Elvenes med Wilfa pizzaovn, som kommer i størrelsene 13 og 16 tommer. Foto: Stian Sønsteng

– Våre pizzaovner har bredere åpning for enklere håndtering av pizzaen, og som alle Wilfa-produkter selges de med fem års garanti.

Publisert Sist oppdatert

Det sier Ole-Kristian Elvenes i Wilfa, når vi i april møter ham på opplæringsmessen Elon Expo i Örebro.

Her viser det norske selskapet for første gang sine pizzaovner, som kommer i to størrelser med og uten tilbehør.

Wilfa pizzaovn 13" bruker 12-15 min på å varme seg opp til den ideelle temperaturen på 470-500 grader. Åpningen er 34,8 cm, og pizzasteinen har en diameter på 13 tommer (33 cm). Vekt: 10 kg. Dimensjon: 44x73x25,5 cm. Pris: 3.500,-

Ovnene er tilpasset Wilfas spesifikasjoner og krav, og vil være et trygt valg

Wilfa pizzaovn 16" bruker 15-18 min på å varme seg opp. Åpningen er 45 cm, og pizzasteinen har en diameter på 16 tommer (40 cm). Vekt: 22 kg. Dimensjon: 56x67x34 cm. Pris: 5.000,-

Utstyrspakke

– Modellene selges også med full pakke, med navnet Plug & Play. Disse koster 500 kroner ekstra, og da følger det også med en sammenleggbar pizzaspade, en gasslange på 1,2 meter, CGAS gassregulator type C21, samt en bag for oppbevaring. Da har kunden alt som trengs, unntatt gassbeholderen, sier Ole-Kristian Elvenes i Wilfa.

Han fremhever at Wilfas pizzaovner fort kommer seg opp i riktig temperatur, og de har et spesielt isolasjonsmateriale.

– Den bredere åpningen gjør dem enklere i bruk, sier Elvenes.

– Hvilke ambisjoner har Wilfa for pizzaovner?

Wilfa pizzaovn koster 3.500,- (13 tommer) og 5.000,- (16 tommer). Foto: Stian Sønsteng

– De er høye. Dette er et stort marked, med mange leverandører, men vi er etter det jeg kjenner til de eneste som tilbyr fem års garanti – slik vi gjør med alle produktene våre. Ovnene er tilpasset Wilfas spesifikasjoner og krav, og vil være et trygt valg, både for handlere og kunder, sier Elvenes.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 3/2023, som ble distribuert uke 25. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.

Powered by Labrador CMS