ELON MED NORDISK MIELE-AVTALE

Onur Dogay (t. v.) i Elon og Niklas Mair i Miele Sverige. Foto: Elon

– Avtalen innebærer at vi styrker samarbeidet med Miele, der vi tilbyr våre kunder i hele Norden et enda bredere sortiment med kvalitetsprodukter.

Publisert Sist oppdatert

Dette gjør Mieles produkter vesentlig mer tilgjengelig

Det sier Elons nordiske innkjøpssjef Onur Dogay i en pressemelding.

I tillegg til de norske og svenske Elon-butikkene, gjelder den nye Miele-avtalen også Elons samarbeidspartnere i Danmark, Finland og på Island, og Miele-produktene skal i butikkene også vises sammen med Elons eget kjøkkenmerke Nordanro.

Administrerende direktør Asle Bjerkebakke i Elon Norge. Foto: Stian Sønsteng

– I Norge har vi allerede hatt en avtale med Miele, i all hovedsak for et såkalt refaktureringssortiment. Et nordisk sortiment innebærer at produktene blir lagerført i Örebro, og dette gjør Mieles produkter vesentlig mer tilgjengelig for våre butikker, sier Elon Norge-sjef Asle Bjerkebakke til fagbladet Elektronikkbransjen.

Svært positivt

– Mieles høykvalitetsprodukter vil sammen med det høye servicenivået i våre butikker til å løfte kundeopplevelsen. I vår reise mot å bli Nordens største kjede innen hjemmeelektronikk er jeg overbevist om at samarbeidet med Miele kommer til å ha en svært positiv påvirkning, sier Dogay i pressemeldingen som er datert 21. mars.

– Elon og Miele har en lang historie, og vi er veldig glade for at vi nå tar neste steg i partnerskapet, sier Niklas Mair, administrerende direktør hos Miele i Sverige, i pressemeldingen.

Artikkelen er tidligere publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 2/2023, som ble distribuert uke 16. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS