Elon Bergen ligger på Torgalmenningen. Foto: Elon

ELON INN PÅ TORGALMENNINGEN

Elektrosenteret på Torgalmenningen i Bergen gikk i mai inn i Elon, og hadde den 28. august nyåpning som den første med kjedens nye konsept.

Publisert

– Elon Norge har ambisjoner om å åpne inntil 10 nye butikker det neste året. Bergen og omegn er en region hvor kjeden er lite representert per i dag, hvor det er rom for flere Elon-butikker, heter det i en pressemelding fra kjeden.

Rainer Fredriksen har i mange år eid og drevet Elektrosenteret, som har tilbudt innbyggere, studenter, bedrifter og organisasjoner i Bergen sentrum lydprodukter, lyskilder, småelektrisk, gaming og tilbehør fra sin forretning i kjøpesenteret Galleriet.

Rainer Fredriksen (t. h.) og butikksjef Frode Nyland ved Elon Bergen. Foto: Elon.

– Gjennom samarbeidet med Elon vil butikken nå utvide sortimentet med konkurransedyktige priser på hvitevarer, TV, mobil, kjøkkenartikler og belysning i en fullstendig oppusset underetasje, heter det i pressemeldingen.

Hjemkjøring og installasjon

– Vi vil fortsatt fokusere på nærhet til kunden, høy servicegrad og et godt tjenestetilbud, sier Rainer Fredriksen og butikksjef Frode Nyland.

Begge er kjente ansikter i butikken, og ønsker å tilby rådgivning innen alle varegrupper, samt hjemkjøring og installasjon av hvitevarer. I tillegg tar butikken imot elektriske produkter for gjenvinning.

Vi vil fortsatt fokusere på nærhet til kunden, høy servicegrad og et godt tjenestetilbud

– Etableringen i Norges nest største by er viktig for oss, da vårt mål er å bygge opp et landsdekkende butikknett i Norge, sier administrerende direktør Asle Bjerkebakke i Elon Norge i pressemeldingen.

Med etableringen av Elon på Galleriet i Bergen nærmer kjeden seg 50 utsalg over hele landet.

Elon-konsernet er en nordisk allianse som eies og drives av egne medlemmer og handlere i Sverige og Norge.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 5/2019, som ble distribuert 9. oktober. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS