SKI-SPONSING TEMA PÅ ELON-SAMLING

Elon har siden 2020 sponset de fem regionlagene i langrenn. På bildet David Thorvik. Foto: Elon

Elon har siden 2020 sponset de regionale langrennslagene til Norges Skiforbund, og hadde på kompetansedagene besøk av landslagstreneren.

Publisert Sist oppdatert
Kommersiell leder Peder Nævestad (f. .v) i NSF, Madeleine Skallebakke Unnfoss i Elon og landslagstrener Eirik Myhr Nossum. Foto: Elon

Kjedens norske opplæringsmesse ble arrangert 25. til 27. oktober i Fredrikstad. På grunn av pandemien var det tre år siden sist gang, og 165 personer deltok fra butikker, hovedkontor og leverandørene.

– På programmet hadde vi Norges Skiforbund (NSF), siden Elon er hovedsponsor av de fem regionale satsningslagene innen langrenn. Landslagstrener Eirik Myhr Nossum for Herrer Elite var på plass, og påpekte blant annet viktigheten av sponsoratet, som er med å gjøre det mulig å videreutvikle Norges nasjonalsport - langrenn, sier markedssjef i Elon, Madeleine Skallebakke Unnfoss, til fagbladet Elektronikkbransjen.

Kjenner nærmiljøet

Fra årets kompetansedager. Foto: Elon

De fem regionlagene i langrenn er en byggestein for elitelagene og rekrutteringen til det øverste nivået, og er inndelt i Nord-Norge, Midt-Norge, Innlandet, Vest og Oslofjord.

– I Elon setter vi vår stolthet i å kjenne nærmiljøet like godt som vi kjenner elektronikkbransjen. Vi er opptatt av, nei, vi digger de lokale heltene! Derfor var det helt naturlig for oss å tre inn som hovedsamarbeidsparter for Skiforbundets regionale satsningslag i langrenn, med navn Team Elon, står det på Elons nettsider.

– En av våre styrker som kjede, er at vi støtter lokalsamfunnet og opprettholder den lokale handelen. Sponsoratet av Team Elon er helt i tråd med våre verdier, ved at vi sponser lokalt og dermed bidrar til utviklingen av fremtidens norske langrennsstjerner, sier Unnfoss.

Powered by Labrador CMS