KJEDEN OVERTAR EXPERT LILLEHAMMER

Expert Norge AS kjøper alle aksjene i Expert Lillehammer. Kjeden har vært inne på eiersiden siden 2001.

Publisert Sist oppdatert

– Oppkjøpet er en del av Expert Norges langsiktige strategi for å styrke sin posisjon i markedet, og er en naturlig del av den utviklingen butikken har gjennomgått og som i 2010 medførte at butikken flyttet til større lokaler i Gudbrandsdalsvegen, heter det i en pressemelding.

Expert Norge uttrykker stor tilfredshet med at handelen nå er kommet på plass. Expert Lillehammer er den største av Expert-butikkene i Mjøs-regionen, og vil bli en av de butikkene det blir satset ekstra på i årene fremover.

Økt satsing

– Fremtidsutsiktene for området er betydelige, og gjennom oppkjøpet vil Expert fortsette å bygge opp en solid posisjon i markedet, heter det i meldingen.

Helge Haugen, daglig leder i Expert Lillehammer og til nå majoritetseier, er meget positiv til endringen som nå finner sted.

– Oppkjøpet vil gi utvidede muligheter til en økt satsning i Lillehammer-området. Man vil i større grad få anledning til følge opp det nye kjedekonseptet som ble introdusert i starten av 2013, og som allerede har gitt klare positive resultater for butikken, heter det i pressemeldingen.

Alle ansatte vil være med videre.

Powered by Labrador CMS