Fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2021 har Ludvig (f. v.), Solan og Reodor Felgen i Il Tempo Gigante på forsiden. Foto: Ravn Studio

LES DIGITALUTGAVEN AV JULEGAVE-NUMMERET

Fra og med i dag kan de som ikke mottar papirutgaven av bransjebladet lese det i sin helhet på nett.

Publisert Sist oppdatert

For to uker siden gikk fagbladet Elektronikkbransjen ut til medlemsbedriftene i Stiftelsen Elektronikkbransjen. Fra og med i dag kan alle lese digitalutgaven av bladet, under punktet «Alle blad fra 1937 til i dag» i hovedmenyen. Her finner du også punktet «Søk fra 1937 til i dag», og dette er ofte den beste måten å finne frem i vårt historiske arkiv som altså går tilbake til 1937.

Synes du at du burde mottatt papirutgaven for to uker siden? Da kan det selvsagt hende at vi har en feil i vårt medlemsregister. Sjekk gjerne først i medlemsoversikten at din bedrift faktisk er med i bransjefellesskapet, send oss så en epost til adm@elektronikkbransjen.no. Bladet sendes til firmaadresse og hjem til de ansatte. Til butikkene sender vi et antall blader, avhengig av størrelse, og ikke hjem til de ansatte. Har dere fått for få eller mange blader, setter vi pris på beskjed om dette.

Powered by Labrador CMS