Fisher-Price Ipad-holder

Pressemelding fra Mattel 31. oktobet 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Slipp ungene løs på iPad-en

75 prosent av norske foreldre deler sin dyrebare iPad med barna. Fisher-Price lanserer nå en iPad-holder som gjør at foreldre ikke lenger behøver å bekymre seg for at nettbrettet blir siklet på eller går i gulvet.

– Akkurat som sofaen, har elektroniske produkter blitt en naturlig del av husstanden, og noe barn omgir seg med i hverdagen, sier Torgeir Waterhouse fra IKT-Norge. De kopierer foreldrenes adferd, også når det gjelder å bruke og leke med mobiltelefonen. Barn har veldig høyt læringsutbytte av å bruke slike produkter. Det berøringsbaserte grensesnittet på for eksempel iPhone er veldig intuitivt for små og store barn, selv de som bare er noen måneder gamle.

De fleste foreldre kjenner igjen bildet av barn som forgjeves bruker de små pekefingrene sine til å endre skjermbildet på TV-en eller på familiens bærbare datamaskin. Det skyldes ikke minst smårollingenes bruk av mamma eller pappas iPad eller iPhone, som åpner opp en verden av fargerike bilder og spennende lyder. I det ene øyeblikket bruker foreldrene den populære iPad-en til å lese avis, finne oppskrifter eller ta bilder. I det andre blir familiens iPad til en digital lekeplass for barna. Nå behøver ikke foreldre lenger bekymre seg når junior overtar styringen av familiens iPad. Fisher-Price har utviklet en iPad-holder som enkelt forvandler den ettertraktede dingsen til sikker underholdning for barna. Samtidig beskytter holderen familiens iPad slik at foreldrene skal slippe konstant bekymring for at den skal gå i stykker.   

Digital underholdning – en hit for foreldre og barn I en ny undersøkelse utført av YouGov for leketøysprodusenten Mattel svarer 75 prosent av alle foreldre at både voksne og barn bruker familiens nettbrett eller smarttelefon. Med fargerike rangler, robust ramme og skjermbeskyttelse sikrer iPad-holderen at barna kan få glede av familiens iPad uten at foreldrene behøver å bekymre seg over sikkerheten. 

– I utviklingen av nye produkter tenker vi ikke utelukkende på barnas behov for underholdning, men også foreldrenes behov for sikkerhet og trygghet, sier Martin Bang, Nordic Head of Marketing hos Mattel. Foreldrene har tatt godt i mot den nylanserte iPhone-holderen, og med iPad-holderen kan foreldrene nå også beskytte sin dyrebare iPad. Og enda viktigere – nå kan ungene leke med familiens iPad uten at foreldrene i tide og utide skal minne dem på å passe på.

Når familiens iPad er plassert i holderen, kan barn i alle aldre la seg underholde av de mange forskjellige appene som Fisher-Price har utviklet spesielt for de små. Holderen beskytter iPad-en mot fall, riper, sikling og støt, slik at foreldre kan konsentrere seg om andre gjøremål.

Tid for læring: alderstilpassede apper i iTunes Store

• I iTunes® Store finner du nå fem Fisher-Price-apper som kan lastes ned gratis, slik at små barn fra 6 måneder kan utforske dyrenes verden på en morsom måte gjennom lek. Her finnes det apper med interaktive karakterer og sanger der barn blant annet kan lære om tall og om kroppen.

• Den nye iPad-holderen fra Fisher-Price egner seg for barn fra 6 til 36 måneder og er tilgjengelig i norske leketøysbutikker (veiledende pris 149,95 kr).

Om undersøkelsen:

Undersøkelsen er gjennomført av YouGov på vegne av leketøysprodusenten Mattel. 1 176 foreldre med barn mellom 2–12 år deltok i undersøkelsen. Resultatet av undersøkelsen som er anvendt i pressematerialet: 

• 75 prosent av de spurte foreldrene, som alle enten har en smarttelefon eller et nettbrett, for eksempel en iPad, utrykker at både voksne og barn bruker smarttelefonen eller nettbrettet i hjemmet.

Powered by Labrador CMS