Fitbit Blaze og Alta

Pressemelding fra Fitbit 29. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fitbit med nye funksjoner og stilig design til sine toppselgere Fitbit Blaze og Alta

Programvareoppdateringen leverer større notifikasjoner, klokkebrukergrensesnitt og påminnelser for å bevege deg til Blaze. I tillegg kommer motemerkene PUBLIC SCHOOL og Tory Burch med nye tilbehørsalternativer, inkludert Special Edition Gold Series

Fitbit, den globale markedslederen innenfor “connected health and fitness”-kategorien, la i dag til nye programvarefunksjoner til Fitbit Blaze™, inkludert fyldigere smarttelefon-notifikasjoner, bevegelsespåminnelser og et nytt brukergrensesnitt for klokken som tilbyr en enda smartere, mer motiverende og mer personifisert aktivitetsopplevelse. Fitbit avslørte også nytt stilfullt design som inkluderer en Special Edition Gold series pluss andre premium strukturer og utseender for sine bestselgere Fitbit Alta™ og Fitbit Blaze, og tilbehørsalternativer fra ledende motemerker som PUBLIC SCHOOL og Tory Burch.

Siden enhetene ble lansert tidligere i år, har Alta og Blaze steget til å bli mestselgende produkter innenfor deres kategori ifølge NPD Group. I andre kvartal av 2016, var Blaze den mest solgte treningsklokken i USA, mens Alta var nr. 2 innen aktivitetsmåler i USA, etter Fitbit Charge HR™. I tillegg har Alta og Blaze oppnådd sterke rangeringer og har 4 stjerner eller bedre på Amazon i USA .

– Å lage Fitbit-produkter som forbrukerne elsker og finner uunnværlig handler like mye om å  fremme innovative løsninger og ytelser av produktet som det er å designe noe som skal passe inn i garderoben, knyttet til livsstil og stemninger. Den siste programvareoppdateringen til Blaze gir brukerne flere motiverende funksjoner, samt at det er lagt til personifisering så de kan være oppdatert med de smartfunksjonene som betyr mest for dem. Kombinert med vårt nye premium design for både Alta og Blaze, fortsetter vi å bygge populæriteten av våre produkter med mer stilvalg og funksjoner som gir mer nytte enn noen gang før, slik at brukerne kan ha de på seg dag og natt, sa Tim Rosa, VP of Global Marketing i Fitbit.

Den smarte treningsklokken blir smartere og mer motiverende

Fitbit kommer med de nye funksjonene i september til alle Blaze-brukere gjennom en gratis programvareoppdatering som vil forbedre treningsopplevelsen ved å hjelpe deg til å være mer aktiv, holde deg mer oppdatert til det som betyr mest for deg, og gi deg nye måter å tilpasse din aktvitetsmåler på.

Reminders to Move hjelper deg å holde deg aktiv og redusere stillesittingen. Dette er tilgjengelig nå på displayet med sanntids fremgangsmåling. De vennlige meldingene og vibrasjonsvarslingene kan tilpasses timeplanen din for å hjelpe deg til å møte mini-målene på 250 skritt hver time (ca. 2-3 minutter gåing), og vil gratulere deg når du når målet.

Extended Smart Notifications hjelper deg å holde kontakten med det som er viktigst for deg. Nå kan notifikasjoner fra smarttelefonen leveres direkte til din enhet med en på-skjermen melding og en vibrerende alarm, inkludert notifikasjoner fra apper som Facebook, Gmail, Instagram, Skype, Slack, Snapchat, WeChat, WhatsApp og flere; i tillegg til at du har muligheten til å tilpasse hvilke varsler du vil motta.

New Clock Faces gir deg flere måter å endre utseende på aktivitetsmåleren din med fem nye brukergrensesnitt for klokken din og sørger for at du nå har totalt 9 du kan velge mellom for å tilpasse din Blaze.

Special Edition Gold Series – mer allsidighet til å tilpasse din stil

Fitbit utvider produktlinjen til Fitbit Alta og Fitbit Blaze med sin etterlengtede Special Edition Gold Series, med luksus 22-karat gullbelagte materialer for et forhøyet elegant utseende. Nye premium lærarmbånd og moderne fritidsnylonbånd vil også bli tilgjengelig for Fitbit Blaze. 

Alta Special Edition Gold Series (NOK 1499) – er en håndpolert skinnende aktivitetsmåler, tilgjengelig med svart eller rosa klassisk aktivitetsbånd. Deretter kan du forvandle din aktivittsmåler til et smykke med nye Alta Luxe Metal Bangle i skinnende gullbelagt rustfritt stål (NOK 1249).

Alta Luxe Metal Bangle i håndpolert sølv rustfritt stål (NOK 849) er også mulig å koble sammen med din Alta i sølv, slik at du får ett elegant smykke.

Blaze Special Edition Gold Series (NOK 2349) – inkluderer en premium gullpolert rustfritt stål ramme med et slank rosa avsmalet aktivitetsbånd for de som ønsker en tynnere profil eller koble hvilken som helst Blaze med bare gullramme og avsmalnet slank svart eller rosa tilbehørsaktvitetsbånd (NOK 849).

Annet tilbehør til Blaze inkluderer en nytt slankt, premium kamellærbånd med en ramme i sølvfarget rustfrittstål (NOK 949), samt en ny kolleksjon av nylonbånd i khaki and oliven (NOK 499, ramme ikke inkludert).

Ny designerkolleksjon av tilbehør

Fitbit fortsetter å omfavne sine strategiske partnerskap med ledende motedesignere og merker som lar deg uttrykke din egne personlige stil mens du lever et sunt og aktivt liv – uten at du må velge mellom trening eller stil:

Med sin debut på New York Fashion Week i februar, har PUBLIC SCHOOL Fitbitkolleksjoner blandet med ambisiøs runway-mote med edgy, urban street-style i tilnærmelige luksusdeler. Tilbehør for Fitbit Alta inkluderer:

Axis Accessory Band ($295): En håndspolert rustfritt stål avsmalnet koblet armbånd inspirert av fart, kraft og bevegelse og tilbyr en utradisjonell vri på en tradisjonell klokke.

Type III Paracord Bracelet ($175): Flettet, svart nylon armbånd har en tilpasset gunmetal hardware for ett millitærinspirert tilbehør ved å blande en atletisk og robust stil.

WNL Print Band ($39.95): Et slankt monotont sort bånd preget med PUBLIC SCHOOL sitt inspirerende brand mantra “When Nobody’s Looking” for å holde deg motivert med bare et blikk unna.  

Quill Print Band ($39.95): Med PUBLIC SCHOOL sitt ikoniske fjærtrykk i oliven for en dristig lavmælt look, som er perfekt for en treningsøkt eller en tur ut på byen.

Det etterlengte PUBLIC SCHOOL premium designet vil bli tilgjengelig i oktober med forhåndssalg på Fitbit.com og i november hos utvalgte forhandlere, med printed bånd tilgjengelig i 2017.  

I 2017 vil Tory Burch og Fitbit fortsette å bygge på suksessen av deres partnerskap med unike nye stiler som har en metallkjede kobling til armbåndet. Å reflektere tomboy-følsomheten som er signaturen til Tory Burch, så er det den allsidige delen som kan forvandle Fitbit Alta til et super-chic tilbehør for arbeid eller helg, dag eller natt. Siden de revolusjonerte wearables-markedet med Fitbit Flex kolleksjonen i 2014 har Tory Burch for Fitbit collection mottatt en enorm respons for sin slående balanse mellom trening og mote.

Tilgjengelighet

Fitbit Alta og Blaze Special Edition Gold Series og annet tilbehør nevnt ovenfor er tilgjengelig for forhåndsbestilling i dag på Fitbit.com. Special Edition Gold Seies vil være tilgjengelig globalt hos store forhandlere i september, mens Fitbit Alta armbåndene i sølv og gull er tilgjengelig fra henholdvis oktober og november.