Fitbit Alta

Pressemelding fra Fitbit 3. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nå kommer den mest elegante aktivitetsmåleren til Fitbit - Fitbit Alta

Fitbit, som er markedslederen innen "Connected health & fitness"-kategorien, har i dag presentert sitt nyeste produkt - Fitbit Alta. Med utskiftbart accessory som du kan tilpasse etter din stil, samt motiverende nye fuksjoner som bevegelsespåminnelse, vil Fitbit hjelpe deg med å nå helse- og aktivitetsmålene dine. 

Aktivitetsmåleren er en slank, elegant aktivitetsmåler som brukeren kan tilpasse sin egen stil, mens den er stappfull med funksjoner som gjør måling av treningsøkter enkelt, samtidig som den sørger for å motivere deg til å holde deg i aktivitet. Fitbit Alta er utformet med sateng-finish, rustfritt stål og har et stort utvalg av stilige utskiftbare armbånd i flere populære farger og solide materialer, slik at du kan finne den rette stilen for enhver anledning. I tillegg til automatisk måling av aktivitet, trening og søvn, er den utstyrt med bevegelsespåminnelse som vibrerer for minne deg på å holde deg aktiv hele dagen. Samtidig gir den deg visuell tilbakemelding på fremgangen, og du holder også oversikt med de smarte notifikasjonene du trenger oftest på den slanke skjermen.

Fitbit Alta er tilgjengelig i dag for forhåndsskjøp, med salg i butikkene fra april 2016 - sammen med den nylig lanserte prisvinneren Fitbit Blaze. Disse to nye enhetene er de smarteste, stiligste og mest motiverende aktivitetsmålerne til nå fra Fitbit.

- Mange vil snu seg etter Fitbit Alta som er vår mest elegante enhet til nå. Det attraktive, allsidige designet av denne nye aktivitetsmåleren glir rett inn i dagliglivet - fra treningssenteret, til kontoret, til en kveld på byen. Alta har den daglige aktivitetsmålingen Fitbit er kjent for, i tillegg til nyskapende og spesialutviklede funksjoner som motiverer til å gjøre mer. Sammen med vårt store, engasjerte sosiale nettverk globalt er Alta et spennende produkt for vanlige mennesker som er ute etter en enkel måte å motiveres på, og som også passer til deres personlige stil, sier James Park, administrerende direktør og medgrunnlegger av Fitbit.

Mer motivasjon for at du skal nå dine mål

Fitbit Alta gir deg all aktivitetsstatistikk du forventer fra Fitbit rett på håndleddet, sammen med nye funksjoner bevisst utformet for å gjøre helse- og aktivitetsmåling enklere og mer motiverende:

• Bevegelsespåminnelse sørger for at du holder deg aktiv og reduserer tiden du er inaktiv. Forskning viser at stoffskiftet kan bremse ned etter langvarig sitting, og inaktivitet er assosiert med økt risiko for diabetes og hjerte- og karsykdommer. Bevegelse i noen minutter hver time kan hjelpe deg med å holde stoffskiftet oppe og bidra til å redusere de negative konsekvensene ved å sitte. Ved hjelp av korte, positive meldinger, vil Fitbit Alta oppfordre deg til å nå et mini-skrittmål på 250 skritt hver time (ca 2-3 minutters gange), og vil gratulere deg når du når målet. Dette kan tilpasses personlig til tidsplanen din og kan lett bli satt på "Ikke forstyrr" under lange møter eller avtaler, slik at du bare får påminnelser når ønsker.

• SmartTrack automatisk treningssgjenkjenning gir en smartere, enklere måte å måle treningsøkter på, og gir deg anerkjennelse på vei mot dine ukentlige mål. Den gjenkjenner automatisk, og registrerer kontinuerlig, aktiviteter som turgåing, løping, sykling, elipsemaskiner, samt former for aerobic (for eksempel dansetimer og cardio-kickboksing) og andre idretter som basketball, fotball og tennis.

• Ukentlige treningsmål i Fitbit-appen oppfordrer deg til å finne en mer konsekvent treningsrutine som fungerer for deg. Disse målene måles og vises i appen på en daglig basis, med et ukentlig mål for antall dager du har tenkt å trene, for å holde deg ansvarlig. Ukentlige mål kan enkelt tilpasses til din treningsrutine, slik at du kan velge antall treningsdager og SmartTrack-aktivitetene du ønsker å registrere på vei mot dine mål.

• Automatisk aktivitets- og søvnmåling gjennom hele døgnet gir deg sanntids helse- og aktivitetesstatistikk som du trenger for å følge utviklingen din, bli motivert og holde deg informert om dine mål. Se skritt, distanse, kaloriforbruk, aktive minutter og klokken på Fitbits OLED-berøringsskjerm, og bruk Fitbit appen for å finne ut av hvor lenge og hvor godt du sover, og sett på vibrerende alarmer uten lyd.

Allsidig for å passe til din stil

Fitbit Alta lar deg enkelt tilpasse den slanke, særegne aktivitetsmåleren til din personlige stil, og skap det perfekte accessoriet for enhver anledning - og enhver tid på døgnet:

• Slank, modulært design med sateng-finish, rustfritt stål med en "quick-release"-funksjon som gjør at du kan bære Fitbit Alta som ditt favoritt-accessory på jobb for deretter å bytte armbåndet umiddelbart før en treningsøkt, til et treningsvennlig armbånd. Det finnes nå i sølvfarget rustfritt stål, og vil snart være tilgjengelig i fantastisk, skinnende gullfarget rustfritt stål.

• Stilig utskiftbare armbånd utformet med attraktive materialer, inkludert klassiske treningsarmbånd, myke, kornete lærarmbånd, samt et luksuriøst håndpolert sølvarmbånd - konstruert for å sikre komfort hele dagen, noe som gir deg frihet til å finne utseendet som føles riktig for deg.

• Levende OLED-berøringsskjerm som viser aktivitetsstatistikk og klokken, og som kan tilpasses ved hjelp av en rekke vertikale eller horisontale visningsalternativer. Berøringsskjermen gir deg rask og enkel tilgang til din heldagsstatistikk og dine notifikasjoner.

Hold kontakten for å maksimere hverdagen

Fitbit Alta ble utviklet for å la deg leve ditt daglige liv uten distraksjoner, og gir deg verktøy og motivasjonen du trenger for å ta affære og gjøre mest mulig ut av hver dag.

• Hold kontakten med de smarte notifikasjonene du trenger. Ved hjelp av Bluetooth Smart-tilkobling, leverer Fitbit Alta samtale-, tekst- og kalendervarsler rett på håndleddet når telefonen er i nærheten, gjennom meldinger på skjermen og en mild vibrasjonsvarsling.

• Lang batterilevetid på opptil fem dager på én lading sørger for at du leve livet ditt, spore aktivitet hele dagen og sove hele natten, med forsikring om at du ikke vil miste et eneste skritt på veien.

• Kompatibel med mer enn 200 Android, iOS og Windows mobile enheter og datamaskiner, slik at du kan få tilgang til din statistikk og motiverende interaktive verktøy for å sette mål, se fremgangen din, og heie på eller utfordre venner, familie og kolleger.

Pris og tilgjengelighet

Fitbit Alta er tilgjengelig for €139.95 for forhåndsskjøp i dag på Fitbit.com, og tilgjengelig i butikk fra april 2016. Ved lansering vil Alta være tilgjengelig i svart, blå, blågrønn eller plommefarget treningsarmbåndarmbånd, med selve måleren i sateng-finish, sølvfarget rustfritt stål. Skinnende gullfarget rustfritt stål-måler kommer snart. Følgende accessories vil også være tilgjengelig ved lansering:

Klassiske treningsarmbånd tilgjengelig i svart, blå, blågrønn og plomme (€ 29.99 )

Luxe myke, premium skinnarmbånd tilgjengelig i grafitt og rødme-rosa (€ 69.99); kamelfarget kommer snart

Luxe håndpolert sølvfarget armbånd i rustfritt stål (€ 99.99) kommer i sommer og skinnende gullfarget armbånd kommer senere i år

Powered by Labrador CMS