Samsung Galaxy K zoom

Pressemelding fra Samsung 29. april 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Galaxy K zoom – en smarttelefon med et kamera utenom det vanlige

Smarttelefon og kompaktkamera i ett, som hjelper deg å ta den perfekte selfien

Samsung lanserer i dag en ny smarttelefon med et kraftig kamera, Samsung Galaxy K zoom. Telefonen lar deg ta bilder med et profesjonelt resultat.

– Med Galaxy K zoom viser vi enda en gang at vi brenner for å lage produkter som passer alle forbrukere, sier Stig-Ove Langø, salgssjef i Samsung Norge. Den nye telefonen er laget for fotointeresserte personer som forventer profesjonell fotokvalitet og samtidig en fullverdig smarttelefon-opplevelse.

Telefonens kamera fungerer som et profesjonelt kamera, med 10x optisk zoom. Med 20,7 megapiksler BSI CMOS-sensor kan du få detaljrike bilder, selv under svake lysforhold, og OIS-funksjonen (optisk bildestabilisering) gir skarpe bilder på tross av minimale håndbevegelser. Kameraet kan også spille inn video i full-HD, og kommer med Xenonblitz.

Galaxy K zooms kamera har flere funksjoner som hjelper deg å fange de beste bildene, blant annet AF/AE-seperasjon (separert autofokus og lysmetning) for å skape perfekt balanse mellom lys og skarphet. Telefonen har også neste generasjons «Pro Suggest» som inneholder fem ulike filtrer. «Selfie Alarm» som hjelper deg å ta selvutløsende selfies på en enkel måte. Samt «Object Tracking» som sørger for at bildene blir skarpe selv når motivet rører på seg.

Galaxy K zoom har i tillegg alle funksjonene fra den siste generasjonen av Galaxy-telefoner, som blant annet ultra-energisparemodus som sikrer lengre batteritid, S Health som hjelper deg å holde oversikt over treningen din, og appen «Pro Studio» for redigering av foto og video.

Fakta: Samsung Galaxy K zoom er utrustet med Hexa Core: 1,3GHz Quad-Core + 1,7GHz Dual-Core prosessor og 4,8 tommers HD Super AMOLED-skjerm. Operativsystem Android 4.4 (Kitkat). Utrustet med BT 4.0 BLE, WiFi: 802.11 a/b/g/n 2,4+5GHz, HT40, USB 2.0, NFC. RAM-minne på 2GB og 8GB internminne + støtte for micro-SD på opp til 32GB. Batteri 2,430mAh. Galaxy K zoom er tilgjengelig i butikken i midten av juni. Veiledende pris er kr 4 395.

*Brukerminnet kan være mindre enn det totale internminnet på grunn av systemfiler

Powered by Labrador CMS