Samsung Galaxy S4 zoom

Pressemelding fra Samsung 12. juni 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Galaxy S4 zoom – et mobilkamera slik det skal være

Samsung presenterer det beste fra to verdener med 10x optisk zoom i en smarttelefon

Lurer du på hvorvidt du skal bytte telefon eller satse på et nytt kamera? Nå slipper du å velge. I dag presenteres Samsung Galaxy S4 zoom, en helt ny hybrid der smarttelefonen møter kompaktkameraet.

Galaxy S4 zoom er et resultat av Samsungs ambisjon om å utvikle et produkt som takler rollen både som kraftfull smarttelefon og godt kamera. Modellen kombinerer det stilfulle utseendet til Galaxy S4 med avansert kameraoptikk, og er utstyrt med mange av de egenskapene som karakteriserer Galaxy S4 – blant annet S Translator, Story Album og Group Play.

I tillegg er Galaxy S4 zoom smart. Med nye og intuitive Zoom Ring har du rask og enkel tilgang til de viktigste funksjonene. Et eksempel er funksjonen som gjør det mulig å ta bilde samtidig som du snakker i telefonen, og umiddelbart dele bildet med den du har på tråden. Med fotofunksjonene Smart Mode og Smart Mode Suggest får selv amatørfotografen hjelp til å justere innstillingene utfra lysforholdene. Med Samsung Link kan du via et enkelt tastetrykk trådløst overføre bilder til andre kompatible Samsung-enheter, som PC eller nettbrett.

Galaxy S4 zoom har Android Jelly Bean 4.2 og lanseres både som 3G- og 4G-versjon. For mer detaljert informasjon, besøk www.samsungmobilepress.com.

FAKTA: Galaxy S4 zoom kombinerer BSI CMOS-sensor, optisk bildestabilisator og Xenon Flash med den nyeste teknologien fra Galaxy S4. Bakre kamera med 16 megapiksler, 10x optisk zoom, optisk bildestabilisator, 24-240mm, f3.1-f6.3. Fremre kamera med 1,9 megapiksler. ISO 100-3200, full HD (1920x1080 30p). Skjermen qHD sAmoled på 4,3 tommer, 1.5GHz dobbelkjernet prosessor, 8GB internminne (brukerminne cirka 5GB), microSD opptil 64GB samt 1.5 GB RAM, Android 4.2 (Jelly Bean), støtte for WiFi a/b/g/n 5GHz, NFC, Bluetooth 4.0 (LE), A-GPS + GLONASS. Vekt på 208 gram (med standardbatteri) og målene 125,5 x 63,5 x 15,4 mm. Batteri 2,330mAh. 3G-versjonen lanseres i butikk i august med veiledende utsalgspris på 4 100 kroner, og 4G-versjonen lanseres i september med veiledende utsalgspris 4 500 kroner.

Powered by Labrador CMS