HTC RE, Desire EYE og Zoe

Pressemelding fra HTC 8. oktober 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

HTC introduserer nye produkter og tjenester som redefinerer kvaliteten -og bruken av smarttelefon-bilder

HTC, en global leder innen innovasjon og design av smarttelefoner, har med annonseringen av RE gitt brukerne mulighet til å kunne forevige sine opplevelser ved bruk av en ny og banebrytende mobil fototeknikk som tilbyr en rekke unike bildebehandlingsmuligheter. RE, et bemerkelsesverdig, lite kamera, har endret premissene for mobilfotografi i en helt ny kategori, og HTC Desire EYE tilbyr forbedret bildebehandlings- software, kjent som HTC EYE Experience. Videre tilbyr Zoe et nytt sosialt fellesskap med mulighet for felles for foto- og videoredigering.

"I dag endrer HTC igjen folks forhold til teknologi", sier Peter Frølund, VP UK & Nordic regions, HTC”. "Tilbake i 1997 gjorde vi det mulig for folk å la deres bærbare bli hjemme til fordel for en kraftfull, lommevennlig smarttelefon. I dag tar vi et lignende spring fremover. Ved å kombinere avansert hardware med uovertruffen software redefinerer HTC vårt forhold til bildebehandling. Vi flytter deg fra den klassiske posisjonen bak søkeren og frem der du hører hjemme, på selve bildet."

RE: Et bemerkelsesverdig, lite kamera

Tre ut av kameraets skygger, og la intet begrense deg med RE, HTC's siste fotografiske innovasjon. RE redefinerer hele point-and-shoot-konseptet ved å være et lite håndholdt kamera, som gir deg mulighet til å forevige og fullt ut oppleve øyeblikket gjennom video og fotografi, uten at noe kommer i veien.

RE har et vakkert og unikt sylinderformet design som passer perfekt i hånden, og inneholder en innbygget sensor som øyeblikkelig aktiverer kameraet når du plukker det opp – av/på- knappen behøves lenger ikke. Utløserknappen trykkes på én gang for å ta et bilde og holdes inne i noen sekunder for å ta opp video, så du ikke kaster bort tid på å skifte modus.

Ved hjelp av en høyoppløselig 16 MP CMOS-sensor, videoopptak i full HD (1080p), vidvinkelobjektiv med 146 graders linse og opptak i slowmotion og timelapse kan RE forevige øyeblikk som overgår din fantasi. RE-appen inneholder en live fjernsøker som gir

deg mulighet til å planlegge et perfekt motiv, og se det hele på smarttelefonen din eller skifte til album- og avspillingsvisning for å gjennomgå bildene og videoene som ligger på kameraet. Ettersom det ikke finnes noen grenser for livets eventyr, sikkerhetskopierer appen all data på din smarttelefon eller i skyen automatisk, så du aldri trenger å bekymre deg for å gå tom for plass og dermed gå glipp av et bilde. I tillegg tilbyr RE snart videostrømming i sanntid på YouTube, så du kan leve i øyeblikket og samtidig dele det på din YouTube-kanal. RE-appen vil kunne fås til både Android og iOS1.

HTC Desire EYE: Ganske enkelt de beste selfies

I dag introduseres HTC's nye toppmodell i Desire-serien, HTC Desire EYE, som viderefører virksomhetens arv som ledende innenfor smarttelefoninnovasjon. Med det beste frontkameraet på markedet og software som plasserer deg sentralt i motivet, og i tillegg sikrer at du viser deg fra din beste side, kan HTC Desire EYE fange livets store og små øyeblikk i perfekt klarhet. HTC Desire Eye byr på et markedsledende 13 MP front- og hovedkamera, noe som tilbyr en så detaljert bildekvalitet at du kompromissløst kan zoome, beskjære og skrive ut flotte bilder. HTC Desire Eye er for de som ønsker å ta fantastiske bilder, video og selfies. BSI-sensorer sikrer optimale bilder, også i dårlig belysning, og de to intelligente LED-blitzene på hvert sitt kamera sikrer flotte naturlige farger når det omgivende lysnivået faller ytterligere.

Tre dedikerte mikrofoner tar HTC's velkjente høye lydkvalitet til nye høyder for å sikre krystallklare stemme- og videoopptak, uansett hva som foregår rundt deg. Kombinasjonen av HTC BoomSoundTM og den flotte 5,2" skjermen i full HD gjør HTC Desire EYE til den ultimate multimedieenheten, og den perfekte måten å se dine bilder og video på.

Det dristige, vanntette og flerfargede unibody-designet er ikke bare en fryd for øyet, men sikrer samtidig at du viser deg fra din beste side ved hjelp av en dedikert kameratast med et fokustrinn og et lukkertrinn, noe som gir øyeblikkelig mulighet for fremragende bilder, selv kun med én hånd.

Ved hjelp av HTC's nye EYE Experience og Zoe, med en Qualcomm® Snapdragon 801- prosessor og superrask 4G-forbindelse, er det en ren fornøyelse å redigere og dele dine beste bilder og videoer, uansett hvor du er.

HTC EYE Experience: Designet for deg

Det handler ikke bare om hardware. HTC EYE Experience løfter nivået for mobil bildebehandling med unike funksjoner som garanterer at du alltid tar deg ut fra din beste side.

Ansiktssporingen i HTC EYE Experience sikrer at du hele tiden er innenfor rammen, hvilket tar videochat og gruppesamtaler opp på et helt nytt nivå i forhold til kvalitet og ytelse. Når det å holde kontakten er mer enn bare å snakke til en enkelt person, er det også kjekt å spore opp til fire personer i samme rom, hvor hvert hode er beskåret og plassert på skjermen, så alt blir så oversiktlig som mulig. Nyt friheten og fleksibiliteten med tjenester som Skype uten å bekymre deg om hvor vennene står, da kameraet følger alle. Vil du gjerne dele enda mer mens du er på farten? Muligheten for skjermdeling betyr at skrivebordsfunksjonen nå også kan brukes til smarttelefon-basert videochat for første gang.

HTC EYE Experience åpner opp en ny verden av kreative muligheter, takket være den nye Split Capture-funksjonen. Ved å kombinere bilder og video som er tatt samtidig på front- og hovedkameraet, til ett bilde eller en video med splittet skjerm, gir dette en ny selfie- opplevelse for HTC brukere. Dermed kan du f.eks. dokumentere din ferie uten å måtte benytte miniatyrvisninger. Crop-Me-In plaserer deg i begivenhetenes sentrum ved å klippe deg ut av bildet eller videoen som tas med frontkameraet, og plassere deg i motivet som tas opp av hovedkameraet. På den måten kan du få mer ekstreme og spennende selfies og videoer2. Voice Selfie fjerner behovet for merkelige håndforvridninger ved å gi deg mulighet til å utløse lukkeren med en enkelt kommando. Så snart du har funnet den riktige vinkelen sier du bare "Cheese" eller "Smil" for å ta et foto, og ”Start video” eller ”Opptak” for å ta opp en video.

Face Fusion inngår også i HTC EYE Experience og er en funksjon som gjør det mulig å smelte sammen ditt ansikt med en venns eller en kjendis’ ansikt, så du får et helt nytt utseende. Det finnes også Live Makeup, hvor du kan stille inn ønsket nivå av hudutjevning og se en eksempelvisning på effekten i sanntid, før bildet tas.

Zoe: Livet, slik du opplever det

Med den nye Zoe-appen til videoredigering er det enkelt å remikse bildene og videoene til stilfulle presentasjoner med flotte temaer som enkelt kan deles med dine venner i Zoe- gruppen. Zoe gir deretter vennene dine mulighet til å remikse deres innhold med ditt og

opprette den ultimate video med høydepunkter, som alle kan nyte og dele via deres foretrukne sosiale medier.

Zoe 1.0 gir gruppen fleksibilitet og mulighet for korte, mellomlange og lange Zoe presentasjoner, som kan lages med kun noen få stillbilder eller en hel serie av videoklipp. Det muliggjøres ved hjelp av det nye innholdsprogrammet, som gjør det enkelt å presentere et lite antall klipp eller individuelle bilder på en spennende og visuelt attraktiv måte.

Zoe presentasjonene genereres automatisk og er fullt integrert med RE og er derfor automatisk klar til å deles. Det er ikke nødvendig å redigere eller synkronisere til en PC. Du kan enkelt laste den opp med ett enkelt trykk. Zoe 1.0 fås gratis til Android og iOS senere i år og integrerer en ny generasjon av kreative muligheter på sosiale nettverk.

1 Kompatibel med Android 4.3 og senere, iOS 7 og 8

2 Fås i øyeblikket kun til HTC Desire EYE

3 Du kan få ytterligere opplysninger om funksjoner, funksjonalitet og tilbehør på www.recamera.com

HTC EYE Experience-funksjonene rulles i første omgang ut til HTC One (M8) og senere til HTC One (M7), HTC One (M8) dual sim, HTC One mini, HTC One mini 2, HTC One max,

HTC Desire 816, HTC Desire 820. Tilgjengelig for nedlasting via Google play fra slutten av oktober.

Lokal tilgjengelighet

HTC Desire Eye og HTC Re vil være tilgjengelig i Norge innen utgangen av Q4.

Powered by Labrador CMS